2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869365 بازدید | 28433 پست
من الان رسیدم و فقط تونستم عکس های صفحه پیش دو سه تا سارافون رو ببینم...حیف شد انگار پاک کردی .....پس اگه عکس هم نزاشتی یه توضیح بده چه رنگها و مدل هایی الان بیشتر رو بورسه.

اخه دیروز رفتم خیلی متنوع بودن تونیک ها....نتونستم انتخاب کنمم
شکرت خداجون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

چند روزی هست که مطالبتونو میخونم و کلی استفاده کردم

با وجود اینکه تقریبا همه معتقدن یه زن ظریفم ولی با خوندن نکاتی که یاداوری کردین فهمیدم چقدر کارهام اشکال داره هنوز مخصوصا در صحبت کردن و استفاده از کلمات .... ازتون ممنونم و باز هم منتظرم نکات بیشتر و بهتری رو یاد بگیرم
بچه هاتونو "تو" خطاب نکنید بگید "شما" بعد اسمش خانم یا آقا بگید مخصوصا تو جمع
وقتی میرم خونه مادر شوهرم خیلی به خودم میرسم. چون یه شهر دیگه هستن و معمولا چند روز اونجا میمونیم بهترین لباسامو میبرم و اصلا شلخته نمی چرخم همیشه یه ارایش ملایم دارم،مرتب دوش می گیرم. اصلا نمیذارم لباس کثیف تن دخترم بمونه شده در روز 7-8 بار لباسشو عوض کردم.نه خیلی خودمونی میشم نه خودمو می گیرم. وقتی مادر شوهرم میگه مثلا شام فلان غذارو درست کنم نمی گم نه زحمت نکشید یه غذای سبک می خوریم، میگم اره خوبه ممنون.بهشون فضا و فرصت میدم که ازم پذیرایی بشه در عین حال کمکم میدم. همه چی با خودم میبرم حتی خمیر دندون.
عسلی اسم شیرینی فروشیش ماه بانوئه. زیر زمین کنارش مانتوهای سنتی داره البته من فکر کنم کیفیتش افت کرده منم تعریفشو زیاد شنیدم اما وقتی رفتم اصلا چیز خوبی توش ندیدم... بعدش رفتم تیراژه مانتوهای قشنگی داشت... به نظرم بهتر بود. دو تا هم خریدم
بعضی کلمات تو فرهنگ عمه بار معنایی ونجوری دارهمثلا میکنم یا میمالم یا ...در این مواقع سعی کنیم فعل انجام شده رو قبلش به کار ببریم .مثلا طرف میپرسه اینو درست میکنی بگیم درست میکنم