2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869345 بازدید | 28433 پست
بهشت احساس همش لایک داشت نوشته هات

این یه مورد رو خییییییییییییلی خوشم اومد
برا یه فیلم تلویزیونی جذاب تو ه مهمونی شلوغ خیلی هیجان نشون ندین که جدا شین از بقیه برین تو تلویزیون نهایتا تکرارشو میبینین
لباس های نوروزی زنانه ومردانه و بچگانه از یک بهمن در www.aninaz.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی تو یه جمعی قرار گرفتین که چند تا آقا دارن جدی بحث میکنن وشما تک افتادین بهتره یه زن ساکت باقی بمونین تا زنی که میخاد بگه کمتر از مردا نیست این با حس منتقل میشه
احساس ترس از پدیرفته نشدن یا متلک شنیدنو کنار بزاریم این تو طاهر مشخص میشه.مثلا حرف میخایم بزنیم محکم حرف بزنیم با شک نگیم که مادر شوهر از لحنمون برداشت کنه ما تیکه انداختیم.همیشه مطمین
بچه ها تا حالا برخورد کردین با خانمهایی که تو یه عالم دیگه هستن و وقتی با هاشون حرف میزنی نگات نمیکنن

خیلی بهم برخورد
تو مراسم فاتحه داشتم چیزی تعارف میکردم ..خانمه مستقیم رو بروش بودم بهش تعارف میکردم الکی روش رو کرده بود اونور انگاری از دماغ فیل افتاده بود

بخدا جای دمپاییم هم حسابش نمیکردم .. حیف که مراسم بود وگرنه سینی چایی رو روی سرش میرختم فوقش می سوخت....از دور میشناختمش .. میدونستم خواهر کیه توی مجلس ولی این نحوه برخوردشون خیلی برام بد بود ..کلا" این چند تا خواهر اینطورین انگار از دماغ فیل افتادن ...یه مدرک سوم راهنمایی دارن با هفت قلم آرایش و یه عالمه ادعای تو خالی ...شوهرای بیکار و یا متوسط درآمد ...اه یادم افتاد دوباره حالم بد شد ...اونوقت چطور میشه که همه توی مجالس بهشون توجه میکنن
اه چرا بعضی ها اینطورین
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست