2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869345 بازدید | 28433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نونا جونم...
صفحات قبل سوالی کرده بودی، گفتم منم ی جوابی بدم...

درمورد خواهرشوهر و مادرشوهر گفته بودی...
من هم عروس هستم و هم عروس داریم...
چیزایی که این بین هایلایت بوده رو برات مینویسم...

اگر چیزی میگن که باب دلت نیست... فقط با ی لبخند محو نگاهشون کن و بدون هیچ تغییری تو حالت چشمات و صورتت بدون عجله با ی چشم بستن ب طرف دیگه ای خودت رو متوجه کن

از خانوادت همیشه بهشون سلام برسون و هیچوقت گله ای چیزی اگر دارن رو ب گوش همدیگه نرسون...

اگر براش غذا دعوتین، برای کمک برو، اما کارایی که نیاز به عرق ریختن و وقت زیادی بردن هست رو انجام نده... مثلا خورشت رو نکش... وسایل (پیش دستی و قاشق چنگال و نمک و ...) رو سعی کن نچینی...

کارایی که بهتره انجامش بدی میتونه اینا باشه:
ماست ظرف کردن، ترشی کشیدن، برنج رو کشیدن یا تزیین کردن، غذاهای کشیده شده رو تا سر سفره بردن و حتی الامکان فرد دیگه ای بزاره، و سعی کن قبل از آخرین وسیله ای که قراره بیاد، تو سر سفره و کنار همسرت بشینی...

بودن کنارشون تو آشپزخونه همیشه موج مثبتی براشون میفرسته... ولی لازم نیست حتما کار خاصی بکنی...
سالاد درست کردن و امثال انا برای سرگرمی خوبه

لباسهای بیرون و تو خونه بودنت بهتره فرق داشته باشه...

تو هرکاری نظر نده... برای هر کار و تغییرت هم جز تایید مثبت ازشون چیزی نخواه...

کلا صمیمی باش ولی زیر دست و پا نرو

من الان 7 ساله عروسشون هستم...
تاحالا برای هیچ مهمونشون پذیرایی نکردم،
البته غیر از دفعه ای که خواهرشوهرم نبود و من و برادرشوهرم پذیرایی رو دست گرفتیم...

خونتون هم ک میان خیلی صمیمی و کامل ازشون پذیرایی کن...

بهشون پشت نکن

تو آشپزخونه خیلی معطل نکن و بیشتر پیششون باش

اگر خواستن کمکی کنن زیادی تعارف نکن و بزار راحت باشن

دیگه چیزی یادم نمیاد...

آهان...
اگر میبینی اکثر خانمها تو آشپزخونه هستن... حتی اگر ازشون دلخوری، بازم برو تو جمعشون و جات رو اصلا نذار خالی بمونه...
جای عروس همیشه باید بین اونا باشه
نمیخواد خودت رو بکشی از کار و کمک...
همونقدر که میری و همصحبت میشی کافیه
تابستونه........ فصل میوه های آبدار و شیرین......به به عجب رنگ و آبی
عسل جونم...
نظر من درمورد لباس اداری...

بهتره مانتو شلوار یک جنس و هم رنگ یا مکمل هم باشن...
من کامندای با شلوار جین رو خیلی متشخص نمیبینم... عادی هستن... معمولی هستن
مانتوهای عصایی، برش دار و یا کتی با شلوارهای خط اتو دار، کفشها کمی پاشنه(3 سانتی)... نه اونقدر بلند که وقت نشستن پشت میز اذیت بشن و نه تخت و کاملا اسپرت، و مقنعه اونقدری که برجستگی ها رو بپوشونه ولی بلند نباشه و از شونه ها آویزون نشه

فاصله دوپا وقت راه رفتن خیلی زیاد نباشه ، قدمها بلنو و آروم...
اگر مدارک و برگه ای تو دستشونه آویزون و ول نباشه، بهتره تو سینه مثل کلاسور جمع گرفته بشه...

حلقه ی ازدواج و حداکثر ی انگشتر دیگه تو دستاشون باشه

تابستونه........ فصل میوه های آبدار و شیرین......به به عجب رنگ و آبی