2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869342 بازدید | 28433 پست
عزىزم اگه مىخاى دنبالت باشن خب باىد چیزى داشته باشى که واسشون لازم باشه تا باهات صحبت کنن,مثلا بامن در مورد کارم که بدرد خودشون هم مىخوره سوال مىکنن یا اگه کسى فرضا اشپزىش خوب باشه مىان ازش مىپرسن,دىگه توانایى هاى شمارو نمىدونم
سلام ممنون همش رو خوندم بازم ادامه بدید من خیلی دوست دارم نوشته هاتون رو

حراجی رو از دست ندید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=510708&PageNumber=6
لباس های نوروزی زنانه ومردانه و بچگانه از یک بهمن در www.aninaz.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سپید جون واسه کاری که تو میخوای باید استه استه وارد عمل شی
در ابتداااااا بشین بینشون و فقط گوش کن بعد که مثلا راجع به 1موضوع نظراشونو دادن تو نظر توپتو بگو که اونا بفهمن که تو چقدررر میدونی ولی نمیگی...کم کم بعد هر نظر یه نگاه به تو میندازن که تو نظر توپتو بگی....بعد 1 مدتی هم خودشون ازت نظر میخوان و تو هر بحثی میان سمتت....و تو میشی شیرین جمع که همه میان دورش و باهاش دوس دارن بحرفن
فقط اگه نظر توپ نداری اینقد حرف نزن تا 1مبحث خوب شروع شههه
روش دومم اینه که تو فامیلاش 1دوست صمیمی واسه خودت دستو پا کنی که کمکم مریدت بشه و واست تبلیغات کنه که همه خواستار حرفیدن با تو شن
من از هردو روش استفاده کردم خییییلیییی جواب داده
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
الان خونه مامانم اینام مهمون داریم...شوشو رو قبل مهمونی تحویل گرفتم الان بی محلی میکنم که دنبالم باشه
1 سارافن رنگیه کوتاه پوشیدم خیلی احساس ظرافت میکنم،با مهمونام خودمونی نشدم و با ناز میحرفم...خیلییییییی الان راضیمممممممممم
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
مامان اینده خدا بد نده
بهتر الان گل پسرت
ایرادی نداره عزیزم عوضش به پسرت رسیدی و مادری کردی دیگه
تو این موارد اولویت با بچه هامونه همیشه
در ضمن یواش یواش میتونیم خودمونو تو این موارد مریضی بچه هامون کنترل ومدیریت کنیم تا ارومترو صوبر تر و با حوصله تر بشیم و ناز فسقلیهامونو بکشیم