2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869334 بازدید | 28433 پست
سلام
بچه ها این کارارو انجام دادن خیلی خوبه اما من ک خیلی وقت و تمرین میخوام
الان چن وقتی هست ک موقع حرف زدن سعی میکنم اروم و شمرده حرف بزنم اما ....
همسر من وقتی تو کلامم ناز و لوندی باشه همش شوخی میکنه و میگهواااااااااای حالا چرا سوسول شدی...!!!
من رو خودم میتونم کار کنم همسری و چه کنم
اللهم صل علی محمد وآل محمد
من هم خیلی وقت میخوام تا اصلاح شم. من خیلی زود عصبانی میشم و وقتی که سر هیچ و پوچ عصبانی میشم دیگه زنانگی و لطافت و این حرفها رو کاملا فراموش میکنم
هر گاه خداوند چیزی را در دل تو انداخت بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرپر جان همسر منم اوایل بهم میگفت اما وقتی دید همه جاو با همه،حتی تلفنی هم صحبت کردنم اینجوریه عادت کرد.کم کم شروع کن.جواب میده
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
امروز دیدم چه رفتارایی داشتم که خوب نبوده، دارم اصلاحیه می زنم.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام دوستان
کل تاپیک رو خوندم
منم مدتیه دارم رو خودم کار میکنم
منم خیلی خصلتام مردونه بود الان بهتر شدم اخه با برادرم دوقلو هستم وهمش تو حال و هوای پسرها بودم

میمیک صورت خیلی مهمه
جلوی اینه تمرین کنین که چه حالتی به صورتتون بیشتر میاد برای نشان دادن زنانگی
کلا زیاد برین سراغ اینه
من قبلا زیاد تو اینه خودمو نگاه نمیکردم

تو محیط های زنانه بیشتر رفت وامد داشته باشین مثل ارایشگاه ها و استخر و مزونها
سلام دوستان بیشتر نظراتتون خوندم به نظرم تاپیک خوبی ولی دوس دارم بدونم وقتی به یه مهمونی مثلا فامیلای خانواده شوهر می رین به هر علتی شوهرتون پیشتون نیس چکار می کنین منظورم اینه که کاری ندارین و نمی خواین با بقیه زیاد صمیمی بشین چطوری وقت می گذرونین؟
واى چه تاپىک جالبى
منم کارم کاملا مردونه هست ولى خىلى سعى مىکنم بىرون از کارظرافت زنانه ام باشه ولى واسه من ىک سواله ایا مردا از زنایى که مثل مرد عمل مىکنن(محکم و مقتدر)بیشتر خوششون مىاد یا زنى با ظرافت زنونه؟اخه دیدم خیلى از مردها ازم تعرىف مىکنن البته به نظرم تعریفشون در حد محیط کاره ودوست ندارن همسرشون همیشه اىنطوره باشه
به نظر من تو جمع زنونه یا مهمونىنیاى و جمع دوستان مختلط باىد رفتار زنانه داشته باشىم ولى محیط کار مخصوصا محیط مردونه مثل جمع باشیم
سپیده جان حتما تازه مزدوج شدى اینو مىگى
عزىزم سعى کن با دونفر دوست بشى وبا اونا صحبت کنى .من که اصلا از ادمایى که یک گوشه میشنن وبه بقیه نگاه مىکنن یا به شوهرشون چسبیدن خوشم نمىاد