2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869315 بازدید | 28433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه ی تاپیک بزنی توش از این حرفا بزنی؟؟؟ خیلی انرژی گرفتم

خوشحالم که به دردت خورد.

تجربه ثابت کرده همینجا پیش هم بمونیم با بچه های قدیمی بهتره😊، دوستان چند صفحه پیش یه پیشنهاد داده بودن، فک میکنم جالب باشه، فقط گفتن و شنیدن نباشه، تکرار کنیم و تمرین. 

بین نکاتی که دوستان تو صفحات متعدد تاپیک گفتن،مواردی رو رندوم انتخاب کنیم و به صورت هفته ای یا روزانه یا هر جوری که موافق باشین با هم روش تمرکز کنیم و تمرین کنیم.

اینکه فقط بخونیمش و‌ رد بشیم تاثیر موقت داره و چون بهش عادت نداریم سریع از ذهنمون و رفتارمون دوباره حذف میشه.

اگه موافقین راجب تمرین عملی تکنیکهای ظرافت و خانمانه بودن دستاتونو ببرین بالا.

انشالله اولین فرصت میام چند تا نکته رو برای شروع گلچین میکنم تا روش تمرین کنیم و بشه جزیی از رفتار همیشگیمون

آفرين زهراجون نكنه ميخواي اين تاپيكم به دست بگيري    

ممنونم😁😁

مطاللب تاپیک  حسابی به درد من خورد، اگه بتونم به دوستان شبیه خودم کمک کنم خوشحال میشم.

نمیدونم استارترش هنوزم میاد سر میزنه یا نه، ولی من وظیفمه کمال تشکر رو از ایشون داشته باشم واسه تاپیک خوبش😍😍😍

ممنونم😁😁 مطاللب تاپیک  حسابی به درد من خورد، اگه بتونم به دوستان شبیه خودم کمک کنم خوشحال می ...

خيلي تاپيك خوبيه واقعا دست استارترش دردنكنه وهمه ي كساني كه راهكاردادن.

من اونروز ميخواستم اروم وظريف راه برم پاهام مپيپيچيد بهم خخ فك ميكردم همه دان نگام ميكنن  ولي من ميتونم ظريف باشم 

خوشحالم که به دردت خورد. تجربه ثابت کرده همینجا پیش هم بمونیم با بچه های قدیمی بهتره😊، دوستان چند ...

ببخشید عزیزم من فکر کردم این تاپیک جدید و کلا دو صفحه رفته جلو نمیدونم چرا این فکرو کردم...

خوشحالم که به دردت خورد. تجربه ثابت کرده همینجا پیش هم بمونیم با بچه های قدیمی بهتره😊، دوستان چند ...

اره عااالیه من ک اولین ضعفم اینه خیلی همچیو با جزئیات واسه همه توضیح میدم راجب کارام...اینو درست کنم نصف راهو رفتم...بعدیشم اینه خیییییلی خاکیم همش خودمو ضایع میکنم که دیگران نگن چقد قیافه میگیره!! نمیخام افاده کنم میخام عادی باشم

سلام بچه ها تاپیکتون خیلی خوبه   همیشه همه دنبال اینجور تغییرات هستن متنهای مختلف میخونیم کتابای مختلف -ولی اولش که میخونی خیلی جذابه یه حس خوبی میده حس تغییر ولی واقعا همیشگی نیست .فکر میکنم  بیشتر باید دنبال چیزی باشیم که که حالت انگیزشی داشته باشه مثلا من تو مرتب کردن خونه تو بعضی موردا مثلا مرتب کردن اتاق خوابم و تختم چون شاغلم یه روش گذاشتم که تا ۲۱ روز اینکارو انجام بدم بعدا برام بشه عادت - وواقعا شد جوری که شوهرمم هم خودش خیلی مواقع پیشرو میشه که خودش مرتب کنه. ولی کارهای انگیزشی خوبیش اینه دسته جمعی باشه خیلی تاثیر میذاره مثلا من خودم خیلی بیخیال و آروم بودم ولی خونواده همسرم خیلی منفی نگر و عصبی بودن اولا خیلی استرس و تنش میگرفتم ولی چون چندسال باهاشون مداوم بودم دقیقا شدم شبیه اونا خیلیا از من دور شدن همیشه میگفتن عوض شدی ولی نمیخواستم باور کنم ولی واقعا دیدم اطرافیان تاثیر میذارن. واسه همین میگم یه سری کارا وقتی دسته جمعی انجام بشه خیلی تاثیرگذار تر مثلا مونا کاکاوند تو اینستا همیشه تموم فالوراش و به کارای مثبت هدایت میکنه و هرروزم همون کارای مثبت و با بقیه قسمت میکنه بقیه هم مجاب میشن انجام بدن من خیلی دوسش دارم   

99/09/09 خدای مهربونم ممنونم   شروع بهترین اتفاق زندگی من و تو ...آرامش آرامش آرامش  

من نمیخوام جسارت کنم و تاپیک دست بگیرم ولی میگم اگه هرکی یه پیشنهاد بده و همه همراهی کنیم زودتر همه جواب میگیریم - مثلا بیاید از امروز مواردی و تا ۲۱ روز تمرین کنیم ببینیم چقدر از پسش برمیایم .

من یک مورد میگم بقیه هم اگه نظری دارن بگن   مورد ۱ : تمرین آرامش و صبر  از امروز بیاید همه باهم تن صدامون و آروم کنیم ولی ته صدامون یه مهربونی و شادی باشه نه انقدر آروم باشه که غیر اجتماعی به نظر برسیم و نه یکنواخت که خسته کننده باشه و ببین مقابل افراد مختلف تا آخر شب چقدر تونستیم این آرامشون و حفظ کنیم حتی وقتی از کار کسی عصبی شدیم چقدر تونستیم کنترل داشته باشیم حتی میتونیم تا آخر شب پارت بندی کنیم یک امتیاز به خودمون بدیم که تو هر سکانس چقدر از خودمون راضی بودیم  

99/09/09 خدای مهربونم ممنونم   شروع بهترین اتفاق زندگی من و تو ...آرامش آرامش آرامش  
موافقم من از امروز شروع میکنم 

به نظرم خوبه بیایم اینجا فردای هرروز یه گزارشی هم بدیم همین باعث میشه ترغیب شیم به این کار  

به نظرم خوبه بیایم اینجا فردای هرروز یه گزارشی هم بدیم همین باعث میشه ترغیب شیم به این کار   &n ...

نگار جون موافقم باهات

من این روزا به شدت شلوغم ولی شما شروع کن من همراهیت میکنم.

تمرین ارامش و صبر عالی بود، من مهریونی و لبخند رو هم برای خودم اضافه نمودم😀

از دیروز شروع کردم

دیشب همسرم دیر اومد، اولش که یه ماشین بد پارک کرده بود کلی تو پارکینگ محل کارش گیر کرده بود، بعدشم حواسش به امپر ماشین نبوده وسط راه ماشین داغ کرده بود، و من تا ۱۰ و نیم منتظرش بودم.ق

دیشب هر چند برنامه هامو بهم ریخت ولی ناراحت نشدم و با روی ببازاستقبال کردم.

بعد یه مدت تو اشپزخونه داشتم شام رو اماده میکردم،دیدم در عین حال که روز بسیار سختی رو گذرونده بود ، صدای حنده پسرکوچولوم بلند شده و دارن باهم با شادی بازی میکنن.

نتیجه اخلاقی: خانم خونه شاد باشه، همه خونه پر از شادی میشه😀

چقدر جالب خیلی تاثیر میذاره آرامش به مرور تو زندگی کارت قشنگ بود  ...منم تو محل کارم شروع کردم چون محل کار من همکارام مردن و یکم فازشون منفیه منم مدیرشونم البته از همشون کوچیکتر و  کلا همیشه نسبت به من گارد داشتن منم از یه جا به بعد همیشه باهاشون خشن بودم ولی دیدم خیلی ادم خشنی دارم میشم . من دیروز تو محل کارم سعی کردم در عین جذبه ولی تن صدای آروم با همکارم برخورد کنم و کاراشون پیگیری کنم مثلا یه رفتارایی نشون میدن که صبرم لبریز میشد و ناخودآگاه فلان همکارم که کاراش به قولی رو مخ بود حرف میزد من پیش زمینه منفی داشتم حرص میخوردم- ولی از دیروزنگاهم و تغییر دادم باهاشون با متانت برخورد میکنم به قولی وقتی حرصم و درمیارن نادیده میگرم و لبخند میزنم 

نگار جون موافقم باهات من این روزا به شدت شلوغم ولی شما شروع کن من همراهیت میکنم. تمرین ارامش و ...

پس زهرا جون منو شما ازدیروز استارت این سبک رفتاری و زدیم بیست روز پیش رو داریم اگه ادامه بدیم میشه برامون عادت . کاش شما هم بای بگی چه یاد اوری بذاریم برای اینکه وقتی داریم عصبانی میشیم یادمون بیفته و صبر پیشه کنیم