سلام دخترا، تاپیکتون عالیه ، بخشهایی رو خوندم و لازم دیدم نکاتی که برای خودم مطرحه اینجا بنویسم
اینطور که معلومه خیلی کسی اینجا فعالیت نداره، ولی مینویسم که کسانی که بعدا تاپیکو مرور میکنن شاید به دردشون بخوره
۱. هممممیشه و همه جا لباس خوب بپوشین( اصلا بحث لباس دم دستی رو از زندگیتون حذف کنین، پول به لباس بی کیفیت ندین، بحث قیمت نیست ، بحث زیبایی و کیفیته، لباس خوب و زیبا بخرین، تا وقتی خیلی نو بود برای مهمونی، بعدشم برای خونه استفاده کنین تا وقتی که زیباییشو حفظ کرد، بعد ردش کنین، کممممم بخرین ولی زیبا و خوب، بازم میگم مارک بودن و قیمت بالا بودنش مطرح نیست، زیبا بودنش و خوش استایل بودنش مطرحه و البته جنسش که خوب باشه دوامشم بیشتره)
( تجربه شخصیمه که وقتی تو مهمونیای معمپلی که همه با لباس معمولی میان شما لباس زیباتری بپوشین نا خوداگاه اعتماد به نفستون میره بالا و بدون اینکه بفهمین چرا ، احترام سایرین نسبت بهتون بیشتر میشه، امتحان کنین حتما)
۲. تو مهمومی مغرور و خشک نباشین،اینطور نباشه که حس کنین از همه بالاترین و کسی در شان شما نیست که باهاتون صحبت کنه، ولی کلاس خودتونو حفظ کنین و در هر بحثی شرکت نکنین، اگه یه لبخند اروم رو لبتون باشه، همه متوجه میشن که خودتونو نگرفتین ولی کلاستون بیشتر از این حرفاست که بخواین وارد مسائل بی اهمیت بشین، البته بحثهای مورد علاقتون و بحثهایی که در موردش اطلاهات مفید دارین رو به نرمی وارد بشین و ازش لذت ببرین)
۲. تو مهمونی قسمت خانما بشینین و حتی الامکان در بهترین موقعیت ممکن از خونه بشینین، وقتی خودتون برای خودتون اهمیت قایل بشین دیگران هم احترام میزارن بهتون
۳. یه نکته ای که باید خودم به شدت براش برنامه بریزم و اجراش کنم اینه که کارهامو به کمترین حد ممکن برسونم تا بتونم بیشتر به خودم و ظاهرم برسم.
و نهایت هممممیشه اولویتتون خودتون باشین
زمانی که شما به عنوان خانم خونه شاد باشین و از زندگی تون راضی باشین،این انرژی به فر زندان و همسرتون منتقل میشه و کل خانواده شاد هستن و از زندگی لذت میبرن
پس هممممیشه به خودتون توجه کنین و علایقتون رو پیگیری کنین