2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869325 بازدید | 28433 پست
دوستان اگه موافقید با یه برنامه منسجم کارمون رو شروع کنیم.

منم پایه ام لطفا هر وقت خاستید شروع کنید منم در جریان لزارید واقعا من هیچی از ظرافت زنانه بلد نیستم سیاستم ندارم اصلا.....

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم خودمم.اینو تازه فهمیدم.همه میگن فلانی خیلی خانومه و مودبه ولی به نظرم برای یه زن اینا کافی ن ...

من از اول لوووووس بودم واسه همین دقیقا نمیدونم چطوری باید تو خودتون بوجود بیارین

ولی بنظرم اول از جمعهای صمیمی و دوستانه شروع کنین ب نازنازی بودن تا اون حالت کمرنگ شه واستون و خجالتتون از تغییر بریزه

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

سلام وای که چقد من خوشحالم باز اینجا رونق گرفته  

من قبلا شعبه دو بودم یه مدت اونجا هم خوبه کاش اونجا بریم....

ولی بازم خداروشکر  اینجا کمی رونق گرفته...

کمی از خودم بگم یه کم شیطون شوخ طبعم یه مدت دوس نداشتم  اینجوری باشم ولی دیدم واقعا دارم با خصلتی که چندین سال تو وجود منه که اونم ارثی واقعا مبارزه میکنم جاهایی که حرف نمیزدم یا جدی میشدم همه مشکوک میشدن که چی شده از چی ناراحتی..دیگه نمیدونستن من قراره ظریف بشم  

خلاصه کمی باهاش منطقی رفتار کردم و قرار گذاشتم کامل حذفش نکنم این خصلتو ولی کمترش کنم...قبلا خیلی عجول بودم خیلی ولی آروم تر شدم چه تو کارای خونه چه تو رفتار...به زیبایی و لباس خودمو شوهرم بچم میرسم..

دکتر پوست رفتم تازگیا خیلی حس اعتماد به نفسم بالا رفتع تو اوجه  

یه خصلتی داشتم قبلا بعضی وقتا اذیتم میکرد خلیی زود صمیمی میشدم با غریبه ها مثلا با همسایه که جو اون محل که توش بودیم باعثش هم میشد بعد مدتی میفهمیدم ای دل غافل این اون آدمی نیس که من میخام باهاش درارتباط باشم واسه همین دیگه تلاش میکردم فاصله بگیرم ازشون خودمو جم وجور کردم مدتی و مطلقا دیگه ارتباط قطع کردم ولی چون پسرم کوچیک بود کمی سخت بود واسم چون اون باعث ارتباط مجدد میشد با پسر همسایه....و من قول دادم که تا مدتی اگه رفتم خونه جدید دیگه سریع صمیمی نشم...ولی اشتباه کردم دوباره صمیمی شدم  الان بعد چهار ماه که اومدیم دوباره پشیمونم که چرا آخه تو باز اشتباه کردی هر روز هم چون پسرم بیرون میره مجبورم مواظبش باشم همسایه ها رومیبینم ....

کمی مرا کمک دهید ای عزیزان...مشکل از کجاس... 

دوستان توروخدا بیایید فعالیت کنید 

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !
منم امتحان میکنم مری جون مری جون من موهامو هر شش ماه یکبار با کرم ولاستریت صاف میکنم اگر دوس داری به ...

عزیزم میگی چطوری موهاتو با کرم صاف میکنی؟

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین

سلام برخانوماي ظريف لطفا بياين كمكم كنين

25سالمه شاغلم

رفتار مردونه دارم

عجولم

شوخم

اهل ارايش و به پوست ومورسيدن نيستم (چون ارايش نميكنم پوستم خوبه)

اگه همسرم جلومو نگيره توبعضي كاراي مردونه هم شركت ميكنم

تند تند راه ميرم وحرف ميزنم وخيليييييييييييييي چيزاي ديگه

سلام دخترا، تاپیکتون عالیه ، بخشهایی رو خوندم و لازم دیدم نکاتی که برای خودم مطرحه اینجا بنویسم

اینطور که معلومه خیلی کسی اینجا فعالیت نداره، ولی مینویسم که کسانی که بعدا تاپیکو مرور میکنن شاید به دردشون بخوره

۱. هممممیشه و همه جا لباس خوب بپوشین( اصلا بحث لباس دم دستی رو از زندگیتون حذف کنین، پول به لباس بی کیفیت ندین، بحث قیمت نیست ، بحث زیبایی و کیفیته، لباس خوب و زیبا بخرین، تا وقتی خیلی نو بود برای مهمونی، بعدشم برای خونه استفاده کنین تا وقتی که زیباییشو حفظ کرد، بعد ردش کنین، کممممم بخرین ولی زیبا و خوب، بازم میگم مارک بودن و قیمت بالا بودنش مطرح نیست، زیبا بودنش و خوش استایل بودنش مطرحه و البته جنسش که خوب باشه دوامشم بیشتره)

( تجربه شخصیمه که وقتی تو مهمونیای معمپلی که همه با لباس معمولی میان شما لباس زیباتری بپوشین نا خوداگاه اعتماد به نفستون میره بالا و بدون اینکه بفهمین چرا ، احترام سایرین نسبت بهتون بیشتر میشه، امتحان کنین حتما)

۲. تو مهمومی مغرور و خشک  نباشین،اینطور نباشه که حس کنین از همه بالاترین و کسی در شان شما نیست که باهاتون صحبت کنه، ولی کلاس خودتونو حفظ کنین و در هر بحثی شرکت نکنین، اگه یه لبخند اروم رو لبتون باشه، همه متوجه میشن که خودتونو نگرفتین ولی کلاستون بیشتر از این حرفاست که بخواین وارد مسائل بی اهمیت بشین، البته بحثهای مورد علاقتون و بحثهایی که در موردش اطلاهات مفید دارین رو به نرمی وارد بشین و ازش لذت ببرین)

۲. تو مهمونی قسمت خانما بشینین و حتی الامکان در بهترین موقعیت ممکن از خونه بشینین، وقتی خودتون برای خودتون اهمیت قایل بشین دیگران هم احترام میزارن بهتون

۳. یه نکته ای که باید خودم به شدت براش برنامه بریزم و اجراش کنم اینه که کارهامو به کمترین حد ممکن برسونم تا بتونم بیشتر به خودم و ظاهرم برسم.

و نهایت هممممیشه اولویتتون خودتون باشین

زمانی که شما به عنوان خانم خونه شاد باشین و از زندگی تون راضی باشین،این انرژی به فر زندان و همسرتون منتقل میشه و کل خانواده شاد هستن و از زندگی لذت میبرن

پس هممممیشه به خودتون توجه کنین و علایقتون رو پیگیری کنین