2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869303 بازدید | 28433 پست
بچه ها من یه چیزی رو تازگیا فهمیدم اونم اینه که،ماخانماتو هر جمعی ساکت تر باشیم خیلی خانمانه تره،اصل ...

منم مثل شما بودم

کم کم تصمیم گرفتم بیشترررر لبخند بزنم و کمتررر حرف

الان خیلیی راضی ترم

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
منم مثل شما بودم کم کم تصمیم گرفتم بیشترررر لبخند بزنم و کمتررر حرف الان خیلیی راضی ترم

خوشحالم برات عزیزم

منم الان خیلی بیشترازقبل از خودم راضیم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ولی برعکس. همیشه همه با من شوخی های ناراحت کننده میکنن. منم تا یه حدی جواب نمیدم ولی دیگه میترکم ...

همون اولش سرسنگین باهاشون برخورد کنین ک ب خودشون اجازه ندن شوخی نامناسب کنن

دقیقا در مورد منم همینطور بود.مخصوصا حرفای خجسته جون و پرینوش .نمیدونم الان خودشون در چه حالی هستند؟ ...

اره عزیزم الان ک کلی پیشرفت کردم همه دوستام و خانومای فامیل میان ازم راهکار میگیرن واسه زندگیاشون😄💗

زندگیه خودمم خداروشکررررر خیلیییی خوبه

واقعا تاثیر این ظرافتارو تو زندگیم دیدم😍

آفرین منم خیلی برام مهمه بدونم براشون همیشگی بوده؟!چون خودم بعضی وقتا خیلی خانم میشم ولی بعدش کمرنگ ...

اره عزیزم

وقتی ی مدت طولانی بهشون عمل کنیم میشه جزیی از شخصیتمون

باورتون میشه شخصیت الان من همون چیزیه ک سال ۹۲ تو این تاپیک تصمیم گرفتم تثبیتش کنم😍💗

من روی اعتمادبه نفسم کارکردموبرای اولین بارتوی یه فعالیت گروهی شرکت کردم وهمین باعثشدبعدازتقریبایک ماه بهم درخواست کاربدن ‌رفتم سره کار واین باعث شدکه اعتمادبه نفسم بیشترازقبل بالابره