2777
2789
باورمیکنید طوری تا کردن انگار بچه من نیست، انگار فقط متعلق به اوناس. مهر مادری رو ازم گرفتن

توروش در بیا بهشون بگو حالا شوهرم پدره منم مادرم شما دلیلی نداره اینطور ادا در بیارین بعدم تو سعی کن تا بچه گریش میوفته قبل اونا بغلش کنی و قربون صدقش بری بهشون اجازه نده به بت دست برنن مثل شوهرت رفتارکن 

خـــــــــدا عاشقتم                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بارداری عزیزم؟😍

۵ماهه زاییدم گلم😄

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
عزیزم لازم تو کار خودت بکن به بچه ت نزدیک شو بغلش کن اگرم حرفی کنایه ایی زدن بگو هیچکس بیشتر از مادر ...

بچه دیگه تو شش ماهه ولی باورمیکنید تا من بچه رو برمیدارم وقتی خونه مادرشوهرم هستیم ،مادرشوهرم میگه بچه دست و پاش درد میگیره ورش ندار،بابا دیگه من مادرشم حق ندارم بغل کنم بچمو

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓
نه بعصیازیادی حساسن انگارمادران بچه نیست وهمه صلاح بچه رامیدونن غیرازمادرش انگاربراهمه عزیزه غیرمادر ...

بله درسته

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

تا سفارش بچه رو کرد بگو بیا بگیرش!تو که اینقد نگران بچتی خودت انجام بده من زیاد وارد نیستم انگار

موقعی که خسته نیست و خوشحاله خیلی دوستانه بگو بهش!!جمله هات از من شروع بشه نه از تو

نگو تو بچتو از من بیشتر دوست داری

بگو من حس میکنم بچه رواز من بیشتر دوست داری

بگو من دلم میخواد با کمک و همراهی هم بچه رو بزرگ کنیم..توی عشق و آرامش بزرگ بشه..ولی این رفتارایی که میکنی باعث میشه احساس کنم من مادرش نیستم .انگار همسرت نیستم ..

بعد اگه چیزی گفت که اینجور نیست خوشحالیتو نشون بده و بهش بگو واقعا؟؟پس شاید من حساس شدم..بعد ازش بخواه که یه سری جمله ها و رفتارا رو نکنه..چون حسه بدی بهت دست میده..و کارای خوبشم بگو که فکر نکنه داری همش ایرادش میگیری

چی میگی تو😤😤😤😤
نه بعصیازیادی حساسن انگارمادران بچه نیست وهمه صلاح بچه رامیدونن غیرازمادرش انگاربراهمه عزیزه غیرمادر ...

این ب رفتاره خود مادره استارتر بچتو بگیر بغلت هی قوربون صدقش برو بگو بچمه هی بهش برس  شوهرت میگ بغلش چندبار برو بگو اینجوری مگیر اذیت میشه سرشو بگیر بالا هی جلوی بقیه بگو چیکارایی واسش میکنی درست میشن 

مثلا خواهرشوهر من هی تو جمع میگ قوربون دخترم برم جونمه عمرمه خدایا شکرت زندگیمه امروز واسش اینو خریدم امروز واسش اینو پختم ب نظرم وقتی اینجوری دیگ بقیه جرعت نمیکنن فک کنن ک تو بلد نیستی مادری کنی

سرشار از اضطراب اینده 🖤🙃
بچه دیگه تو شش ماهه ولی باورمیکنید تا من بچه رو برمیدارم وقتی خونه مادرشوهرم هستیم ،مادرشوهرم میگه ب ...

عزیزم شش ماهه حرف اونارو گوش دادی که دور برداشتن وحرف میزنن.هرچی گفتن اهمیت نده کار خودت بکن بگو من مادرم صلاح بچمو میدونم.

خانواده شوهر منم این شخصیت دارن دخالت کنن باورت میشه روزای اول میومدن میخاستن به زور رازیانه ونبات و...بریزن تو حلق بچم و...خیلی جدی برخورد کردم .

خواستم بترسی 😁خدا حفظش کنه

سلامت باشی عزیزم😍😘😂همین یکی برا ۷۷پشتم کافیه 

این مردا خلن بخدا 

شوهرمنم همینطوره .مثلا میخوان اینطوری محبتشونو نشون بدن

همه کاراشون ی جوریه ب ادمیزاد نبرده

اما دوران بعد زایمانو نمیفهمن 

میدونی بعد 2 سال و زجه های من اخر سر چی بهم گفت

گفت شرمندم من تجربه نداشتم برای بعدی ان شاء الله میدونم چکار کنم 

اما چه فایده انقد کاراش عمیق ک جفتمون خسته ایم و نمیخواییم دیگه دومو اقدام کنیم پروسه های وحشتناک ivf و بعدش واقعا ترسوندتم 

و افسردگی ک هنوزم درگیرشم و عدم درکش و همون افسرگی الان تبدیل شدن منو ب ی ادم عصبی کرده ک باور نداره خودش مسبب شه😧😧

تو تنها نیستی

ما هر هفته مسافرت بودیم 

اما بخاطر بچه منو کلا زندونی کرده بود ناگفته نماند پسرمم رفلکس شدید داشت الانم هرچی میگم لازم ب مسافرت دارم

میگه سرده با بچه نمیشه

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

بچه اول موش ازمایشگاهی بقیه اس

بنظرم بعدی خیلی بهتر میشه

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
بچه دیگه تو شش ماهه ولی باورمیکنید تا من بچه رو برمیدارم وقتی خونه مادرشوهرم هستیم ،مادرشوهرم میگه ب ...

دفعه بعدی که اینو گفت جوابش رو نده فقط نگاش کن چپ چپ و بچتو بغل کن مطمئن باش دیگه تکرار نمیکنن شما هم اگه حس میکنی رفتار اونها بهتره سعی کن ازشون یاد بگیری هرچی باشه باتجربه ترن ‌

منم زیادکشیدم ولی خودمو بهشون ثابت کردم .

اخه میدونید من ادمی نیستم که همش دنبال بچم باشم. خب بچه یه کم نقم بزنه طبیعیهدیگه، حرف که نمیتونه بزنه ، مادرشوهرم یکسره میگه این بچه شیر نمیخاد، بهش شیر بده، منم با اینکه میدونم شیر نمیخوره مجبورم شیرمو بدم ولی قبول نمیکنه بچه. انقدرم ضایع میشه ولی دیگه بچه ندیده ان دیگه، یکسره مادرشوهرم میاد سپنج دود میکنه. بخدا داغونن

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓