2777
2789

پسر پنج ماه و نیمه دارم، اولین فرزندمون هست. از وقتط دنیا اومد شوهرم فقط میگه بچه بچه، تا دو ماه اول هیچ جا نمیذاشت برم، میگه بخاطر راحتی خودته اما میدونم بیشتر بخاطر بچست، حداقل این حس رو انتقال داده بهم، جوری تا کرده که حس میکنم من دایه این بچه ام و انگاری من مادر نیستم. اینقدر گاهی ناراحت شدم که بهش گفتم منو طلاق بده یه زن دیگه بگیره که بچشو جمع کنه.خب بابا چجوری بفهمونم منم مادرشم، خانوادشم همینقدر رو بچه حساسن. تا بچه صداش درمیاد میگن بچه چشه. ما رو پیر کردن اینا باورکنید. شما میگید من چکار کنم؟ برادرام تازه دایی شدن ذوق دارن ولی شوهرم یه طور برخورد کرده که بچه رو وقتی شوهرم میاد نمیان طرفش. بس که نگرانه خدا نکرده یه تار مو از سر بچش کم بشه

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓

بازم اینجور مرد بهتر از مردیه که نمیفهمه بچه مراقبت لازم داره انتظار داره بچه نوزاد را برداری باهاش بری این ور اون ور

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسر منم همین بود درستم نشد.خیلی روی دخترمون حساسه.

من که کیف میکنم بابای مهربونیه و همش بفکر دخترمونه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

یک باربهش بگومن خودم مادرم حس مسولیت من بیشتره ونمیخادشماروبچه اینقدرحساسیت داشته باشی من بچه برام عزیزتره 

زیادم نچسب به بچه هم گریه کردبرش داری راه بری عادت میکنه 

عزیزم اون بچه هردوتون هست وخوشحال باش بچتون اینقدر دوست داره که نگرانشه.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بنظرم شما ی خورده حساسی البته حقم داری چون طبیعتا تازه زایمان کردی و انتظار داری همسرت اول ب تو توجه کنه بعد بچه

ولی سخت نگیر عزیزم اتفاقا خوبه ک حواسش ب بچه هست و خانواده شوهرتم دوسش دارن بچتون رو

بچش نگو عزیزم مگ بچه توام نیس خث بگو بچمون

باورمیکنید طوری تا کردن انگار بچه من نیست، انگار فقط متعلق به اوناس. مهر مادری رو ازم گرفتن

خب بعضی مردا اینطورین . کاری هم نمیشه کرد تا خودشون درست شن .از قوم شوهر هم انتظار نداشته باش البته فرقیم نمیکنه فامیل خود آدمم میگن اون که اونان بذار بزرگتر شد درست میشه به نظرم افسردگی بعد زایمان گرفتی نسبت به بچت حساس شدی

عزیزم اون بچه هردوتون هست وخوشحال باش بچتون اینقدر دوست داره که نگرانشه.

نه بعصیازیادی حساسن انگارمادران بچه نیست وهمه صلاح بچه رامیدونن غیرازمادرش انگاربراهمه عزیزه غیرمادربچه کهاین خیلی کلافه کننده س همه بخان ازکارهای مادرایرادبگیرن واعتمادبنفس مادری کردن راازبین میبره

باورمیکنید طوری تا کردن انگار بچه من نیست، انگار فقط متعلق به اوناس. مهر مادری رو ازم گرفتن

عزیزم لازم تو کار خودت بکن به بچه ت نزدیک شو بغلش کن اگرم حرفی کنایه ایی زدن بگو هیچکس بیشتر از مادر بچه خودش دوست نداره ومراقبش نیست .به رفتاراونا توجه نکن بلکه از مادر بودنت لذت ببر اهمیت نده چکارمیکنن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
یک باربهش بگومن خودم مادرم حس مسولیت من بیشتره ونمیخادشماروبچه اینقدرحساسیت داشته باشی من بچه برام ع ...

گفتم بارها و بارها بهش. شوهر من باورمیکنید از سر کار میاد با اینکه خستس حاضره خودش شام درست کنه ولی یه دقیقه بچه رو تنها نذارم و کوچکترین نقی نزنه

بازم اینجور مرد بهتر از مردیه که نمیفهمه بچه مراقبت لازم داره انتظار داره بچه نوزاد را برداری باهاش ...

دقیقا گل گفتی. بعضی مردا کلا هیچی از مراقبت کودک نمیدونن فقط میگن یه جا باشم بخودم خوش بگذره.