2777
2789

۱۸سالمه نامزد دارم عقدیم 

من عقل نداشتم اونا بزرگتر من بودن از اونا میپرسیدم

اونام ک ماشاالله 😐 

واقعا تقصیر اوناست من که نمی‌دونستم ازدواج و مسئولیت هاش چیان 

میتونم تا حدودی بگم از همسرم راضی ام اما خب ۱۸سالگی سن این دغدغه ها نیست تازه یه مشکل بزرگ ک دارم اینه که باید با مادرشوهرم زندگی کنم مامان بابام گفتن اشکالی نداره بابا مگه چه عیبی داره با هم زندگی کنین اما الان ک میبینم با خودم میگم اصلاا نمیشه یجا زندگی کردن 🫠

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

خونه مادرت با پدرمادر خودت

زندگی کن خب چرا شوهر کنی

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیره برای عاقل شدن . الان که دیگه دیر شده بجای اینکه غصه بخوری بفکر باش پس انداز کنی و خونه مستقل بگیری و از زندگیت لذت ببری نه اینکه همش بگی بدبخت شدم و ..

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

وای بابای منم اینجوریه که با مادرشوهرت زندگی کنی چی میشه بعد خودش زن گرفت اصن با مادرش ننشستن با اینکه خونه هم میدادن بهش ولی بازم زنشو برد یه شهر دیگه تا راحت باشه😐

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

اصلا گوش نکن خداوکیلی چه تو خونه زندگی کردن چه تو ساختمون با خانواده خودت یا شوهر احتمال طلاق خیلی ب ...

نمیشه اخه الان قبول کردم بزنم زیرش آدم بده میشم

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
اصلا گوش نکن خداوکیلی چه تو خونه زندگی کردن چه تو ساختمون با خانواده خودت یا شوهر احتمال طلاق خیلی ب ...

پس ممه بدبخت  چی تو ی ساختمونیم کاشکی یکی بهم اینارو میگفت حیف دلسوز نداشتم 

ولی نمیزارم برا دخترم پیش بیاد

ایشالا خوشبخت شی عزیزم من ۱۹ سالمه حس دبستانی بودن دارم تا حد امکان با مادرشوهر زندگی نکن

مرسی عزیزم

نمیشه آخه قبول کردم 

مادرشوهرم بیوه هست مجبوریم با هم زندگی کنیم