2777
2789
عنوان

شیر مادر شیر مادر شیر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 65 پست
خوب منم میدونم شیر مادر خوبه به خاطر همین چون نتونستم شیردهی موفق داشته باشم ناراحتم میگم خیلی از مادرا اینطوری هستن حالا به دلایل مختلف . ولی جوری داره تبلیغ میشه کسی که نمیتونه شیر بده واقعا افسردگی میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد ناراحت نباش جدیدن دو تا فوق تخصص کودکان تو یزد پیدا شدند که از مضرات شیر مادر میگن و شیر خشک رو مفید تَر از شیر مادر میدونن و تو همه همایشها هم میگن اینو و سفت و سخت سر حرفشون هستن..
اﻧﺴﺎن ﮐﻪ ﻏﺮق ﺷﻮد ﻗﻄﻌﺎً می میمیرد؛ ﭼﻪ در درﯾﺎ، ﭼﻪ در رؤﯾﺎ، چه در دروغ، ﭼﻪ در ﮔﻨﺎﻩ، چه در خوشی، چه در قدرت، چه در جهل، چه در انکار، چه در حسد، چه در بخل، چه در کینه، چه در انتقام. . . مواظب باشیم غرق ﻧﺸﻮﻳﻢ! انسان بودن، خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد… ((گاندی))
الهی فاطیما خخخخخ عزیزم دوست من شیر داره به بچه اش نمیده در حد 2 دیقه هم نمیشه بیچاره تا مک میزنه و اون قسمت چرب شیر میاد دیگه قطع میکنه میگه خسته شدم من واقعا دلم برای بچه میسوزه برای این مادر میگن که شیر مادر بهترینه ولی وقتی گوش نمیده ! دیگه قرار نیست مادر خودشو هلاک کنه وقتی شیر نداره خوب از شیر خشک استفاده میکنه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بچه ی آدم تپل میشه میگن خووووووووووب شیرخشکیه مریض میشه میگن خوووووووووووووب شیرخشکیه دیر راه میوفته میگن خووووووووووووب شیرخشکیه ای خوووووب و درد خوب و مرض چقد ما ملت بیفرهنگ و حسودی داریم آخه بلانسبت باشعورا
تولدت یعنی روز میعاد من و خدا.بالاترین معجزه ی زندگی من ،پسر قشنگم به دنیا خوش آمدی
ببخشید ک میپرسم شیر ندارید یا نمیتونید شیر بدید لطفا جواب بدید برام مهمه
اللهم الزقنااولاداصالحین وسالمین فی الجسم والروح،لیس فی خلقهم زیاده ولانقصان..رب صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
اون دوتا از اون ور بوم افتادن
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
پسر من از اول سینه نگرفت نزدیک دو ماه دوشیدم با هزار بدبختی دادم بهش چیا که نکشیدم ولی این حس لعنتی تا آخر عمر همراهمه هرجا هم که نگاه میکنی شیر مادر اله شیر مادر بله
تولدت یعنی روز میعاد من و خدا.بالاترین معجزه ی زندگی من ،پسر قشنگم به دنیا خوش آمدی
ارامی بی خیال من بچه م گریه میکرد شیرت کمه ، شیرت قوت نداره اینو بخور شیرت زیاد شه اینو نخور شیرت نفاخ میشه اووووو کلی از این حرفا
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
2810