2777
2789
عنوان

پیش دبستانی برای بچه های 1389

1150 بازدید | 14 پست
سلام دوستان من می خوام پسرمو پیش دبستانی بذارم یک سری مدارس قبول نمی کنند ولی یک سرس مدارس که پیش 1 دارند ثبت نام می کنند به نظر شما دوستان پیش 1 ثبت نام کنم یا نه؟زود نیست؟البته من برای پسرم معلم خصوصی زبان گرفتم ولی مهد کودک نرفته.مدارس خوب توی منطقه 1 می شناسید چه دولتی باشه یا غیر دولتی؟محدوده اوین ولنجک زعفرانیه حتی شهرک غرب. ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دولتی ها که نمی نویسن خصوصی ها هم من پرسیدم از 4 تومن تا 5 متغیر هست من هم پسرم آبان 88 هست نمی نویسم می فرسمش یا مهد یا کلاس های بیرم اون هم بعد از خرداد ماه
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
مدارس غیرانتفاعی متولدین 88روبرای پیش 1 و87 روبرای پیش 2 می نویسن چه عجله ای داری؟پسرمن متولد 87 است الان پیش اسمشونوشتم که از مهر بایدبره.در صورتیکه دولتیا الان 87 رابرای اول مینویسن ولی به نظر من کار غیر انتفاعی هادرسته زود میخوای بزاری برای چی؟دوست من بچش 1سال پیش رفت زود گذاشته بود بهش گفتن این برای کلاس اول کوچیکه مجبورشد دوباره پیش بزارتش وبچه کلی صدمه خورد چه عجله ای داری ؟به قول دکتر بچه های من میگه ما که دکتر شدیم کجا رو گرفتیم بزار این یکسال دیرتر دکتر شه
منم مهد نمیره بسرم، مرداد 89،میخوام یه مدت قبل بیش دبستان مهد بره،زبانش خوبه،از مهد یا موسسه ها حوالی جردن ولیعصر میشناسین 3 روز هفته بذارمش؟ممنون میشم کمک کنین
سلام دوستان حضور شما در حراجی لباس افتخار ماست. تلاش ما ارائه اجناس با کیفیت و با قیمت مناسب می باشد و امیدواریم بتوانیم رضایت شما را جلب کنیم. آدرس ما : www.harajilebas.com آدرس کلوب ما : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=30076
2810