امشب دوتا خواهرم خونه ما بودن یکیشون چهارسالشه یکیشونم ۱۹من یه دختر چهار ماهه دارم بعد شب ساعت دوازده و نیم بود به شوهرم گفتم تلویزیونو خاموش کن بخوابیم سرم درد میکنه اینقد خوابم میاد الان بچه خوابه بزار منم بخوابم گوش نکرد چن دفعه تکرار کردم ساعت یک شد داشت فوتبال میدید منم رفتم سیمو کشیدم پاشد جلو دوتا خواهرم اینقد منو زد که نگوو خواهرکوچیه کم از شدت ترس داشت میمرد اینقد منو زد که همه چی جلو سرم داشت می چرخید منم یه قاپ نوشابه جلو دستم بود پر از آب بود به سمتش پرت کردم به گهواره بچه خورد بازم پاشد اینقد دیگه منو زد تازه میگه وقتی صصبح شد دیگه نبینمت دیگه زن من نیستی منم به خاطر دخترم نرفتم تازه صبح رفته به بابام گفته دخترت دیوانه است یاخودشو یامنو میکشه من میخوام طلاقش بدم نمی خوامش بابام گفت الان میام دنبالت منم اینقدر التماسش کردم که نیا نمی تونم دوری دخترمو تحمل کنم و ایینا اونم گفت پس من دیگه کاری باهات ندارم خودت حالا نمی دونم چیکار کنم سرم درد میکنه اینقد گریه کردم .حالا شما میگید چکار کنم ....ببخشید طولانی شد
تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
شوهر بی عقلم بی عرضه ام میگه بذار ببینم میخوره منم چیزی بگم میگه مگه چیه دعوا راه میندازه
خدایا خداوندا خودت کمک کن واقعا دیگ داریم ب کجا میریم 😐😐😐
معلومه ک میخوره بچه چار ماهه مگ مامان شناسه اخه
اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخوردکاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم. مرسی اه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من موندم چرا بعضی از مردا کشته مرده ی فوتبالن این فوتبالم شده معضل.اونم ساعتاش که خیلی دیره خدایی بی انصافیه منم بارها شده خوابم میاد با صدای تی وی حتی کم باشه وز وز میکنه خوابم نمیبره حتی خسته ی خسته باشم.
نه والا من دخترم 4 ماهش بود دخترعموم تازه زایمان کرده بود.بعد بچمو گرفت که سینشو میک بزنه شیر بیاد برای بچش با اینکه دختر عموم روشو گرفته بود دخترم لب نزد
بابا من مرد میشناسم چون درست تربیت شده زنش اگه دیوونش هم کنه نهایتا خودشو میزنه یا سرشو میکوبه به دیوار یا از خونه میزنه بیرون. این وحشی بازیا مال عقب مونده هایی ک زنو هنوز ادم نمیدونن