2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
نیلوفر جون مدت زمان موندن مرغ تو فر برای من یک ساعت با دمای 180 درجه بود باز هم بستگی به خودت داره چه قدر دوست داری برشته بشه پگاه جون مایکرو ویوت اگه کانوکشن داره مثل فر عمل میکنه برای ژله سورپرایز هم راحیل جون توضیح داد و یه چیز هم من اضافه کنم قالبت رو با کمی روغن بدون بو چرب کن این طوری حتما"از قالب در میاد.
سالاد شیرازی خیلی ریز خرد میشه و توش آبغوره میریزند (اگه دستورس اشتباهه فرناز جون بگه)سبزی هم نداره مزه اش هم کاملا"با الفتوش فرق میکنه خودم تو تابستون کاهو به دلیل وبا نمیخرم و این سالاد رو زیاد درست میکنم حتما"امتحانش کنید پشیمون نمیشید پگاه جون امیدوارم مهمونیت به خوبی برگزار بشه
عاشقتم خدایا
سلام بچه ها من این روزا از درد دندون هلاکممممممممممممممممم دیشب از درد شدید آمبول مخدر زدم به به نمی دونید چه حالی داد حالا می فهمم معتادا وقتی مواد مصرف می کنن چقدر کیفول می شن ههههههه

بقیه دوستان که تو فیس بوک نیستید هر چه سریعتر بیایید که من خیلی دلم می خواد ببینم چه شکلی هستین به قول نیلوفر خیلی کیف داره آدم دوستای اینترتیشو ببینه آخه من که شیرازم حتی اگه قرار هم بذارید من نمی تونم ببینمتون بس بیایید تو فیس بوک

بگاه جون رونیا چقدر میکس شده ی بد رومادرشه دقیقا چهره هردوتانو گرفته خیلی نازه

راحیل جون هستی دختر مهتاب جونه اشتباهی نوشتی هستی دختر من آندیاست باورکن تو مسافرت اینقدر بچه خوبی بود غذا می خورد خوب می خوابید خیلییییییییی خوب بود فقط تو هوابیما حالش بد شد چرا عکس از آیسا نذاشتی؟من که شارژر دوربینم گم شده از عید تا حالا از اندیا عکس نگرفتم

وایییییییییییییییییییییی دندونم دوباره امروزم باید برم دندون بزشکی اه از دندون بزشکی متنفزم

مامان بریماه تولدت مبارک چقدر امار مردادی ها بالا رفته می بینم اینجا همه خیلییییییییی خوبن بس نگو همه مردادی هستن هههههههههه نیلوفر اول شهریورم چون به مرداد نزدیکه مردادی حساب می شه

نیلوفر همه می گن آندیا مثل باباشه فقط چشماش مثل منه ولی تو منو ذوق مرگ کردی مرسیییییی

مامان پریماه جون تولددددددت مبارک ان شالله در کنار علی جون و پریماه جون و همسرت 120 ساله بشی
همسرت حتما" از کار زیاد یادش رفته من هم بودم ناراحت میشدم اما به نظر من شما براش سنگ تموم بزار تا همسرت هم بدونند که برای شما تولدش مهم بوده
عاشقتم خدایا
سلام به همه مامانهای گل.......

چقدر سرعتتون بالاست. همه رو خوندم ولی به قول پگاه جون یادم رفت چی خوندم....:)
مامان پریماه جون تولد شما هم مبارک باشه.... ایشالله 120 سال شاد و سلامت با خوانوادتون زندگی کنینووو به آقای شوهر هم سخت نگیرید دغدغه کاری باعث می شه یادشون بره.... براش سنگ تموم بزارید.

پگاه جون برعکس شما من عاشق شیرینی جات شدم البته بعد از به دنیا اومدن کوثر به خاطر همینم شله زرد رو هم شیرین دوس دارم.
نیلو جون واقعاً نمیدونم تا کی وقت داره به من دیروز میگفت که هر چه سریعتر بفرستید امروز و فردا حتماً بفرست. من که فرستادم ولی حالا هم دیروز زنگ زدم نبود و هم امروز زنگ زدم رفته بود. ساعت یک میره ولی من یک و 5 دقیقه زنگ زدم رفته بود. یعنی اینها 5 دقیقه بیشتر هم سره کار نمیمونند. چه باحال. خوش به حالشون.
حالا شما به همین آدرسه ایمیل کن عکس دخملی رو انشالله که این ماه چاپ میشه.
راحیل جون من هم اون ویدیو رو دانلود کردم و دخملی دیدش. اولش که یه ذره اخم کرد بعدشم فقط با دقت داشت نگاه می کرد و می گفت (چشم). منظورش عینک آقاهه بود. آخرشم یه کوچولو لبخند زد فقط....

کوثر هم وقتی که از بیرون می آییم خودش کفشاشو در می آره . تو دستشویی هم خودش دمپاییاشو می پوشه ولی موقع در آوردن من بغلش می کنم چون اگه خودش بخواد در بیاره پاهاشو می زاره رو زمین و کثیف می شه.