2777
2789
راحیل میشه بگی پایه شیرعسلی چه طوری درست میشه؟
من ناخن هام رو از وقتی که رونیا رو دیگه پوشک نمیکنم بلند میکنم.
قبلاً از ته میگرفتمشون.
ولی وقتی پوشک نمیشه راحت تر هم شسته میشه و (خیلی خلی معذرت میخوام) محتویات پوشکشون زیر ناخن نمیره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2.ژله شیر و شیر عسل (به روایت شف طیبه ی عزیز):

برای ساختن بیس سفید رنگ 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با 1 لیوان شیر سرد مخلوط کنید. باید یک مخلوط اسفنجی بدست بیاد.1 لیوان شیر جوش داخلش بریزید و روی بخار آب یا در مایکروفر (1 دقیقه) قرار بدید تا کاملا حل بشه. حالا نصف قوطی شیر عسل را توش بریزید و بعد از مخلوط شدن، 1 لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید.

بخشید دیر شد.یادم رفت راستش
سلام. امیدوارم سلامت باشید. شرمنده که دیر به دیر به تاپیک سر میزنم. اصلا فرصت نمی کنم. می خواستم بگم من هم متولد 20مرداد هستم وامار مامانای مردادی رو بالا ببرم. تولدم 5شنبه بود و شوهرم متاسفانه فراموش کرده بود خیلی بهم برخورد.منو بگو که همیشه چقدر براش هزینه می کنم وکادو می خرم حالا 3 شهریور تولدش هست به نظرتون چطوری انتقام بگیرم که خیلی عقده ای جلوه داده نشم.حالم رو گرفت. صبحش که خواهرم اومد وبرام هدیه اورده بود علی پسرم فهمید وخواست زنگ بزنه به باباش ولی من نزاشتم می خواستم ببینم یادش هست یا نه .دم افطار رفت بیرون وتا افطار نیومد علی گفت بابا کجاست گفتم حتما رفته برای من گل یا کیک بخره گفت از کجا فهمیدی گفتم مامان خیلی مشکوک رفت به نظر کار خاصی نداشت بیرون .خلاصه من سفره ی خوشگل افطار رو انداختم چای هم ریختم تها میاد داغ نباشه ولی وقتی اومد بقول بچگی هامون ادم تو زیر زمین بادبادک هوا کنه کنف نشه. هههههههههههه. البته این جور ادمی هم نبودا. همیشه اگر هیچی نمی گرفت یک شاخه گل رو می گرفت اما......
راحیل جون از قد ووزن پریماه پرسیده بودی ببخشید که فرصت نکردم جواب بدم.عزیزم ماه پیش وزنش 10/900 و قدش 83 بود ولی این ماه که ببرمش چکاب حتما خبرش رو میدم. مکمل هم شربت ویتان میدادم که 3 روزه تموم شده وهنوز نخریدم راستش می خوام یک شربت جدید بدم . شما ننوشته بودید چه مکملی به گلاتون میدید؟ البته دکتر داروسازی که از داروخانه اش خزید می کنم همیشه خوب راهنماییم میکنه ومی گه مکمل ها باید هر چند بار یک بار عوض بشند تا اثرشون بهتر باشه. دکترش هم کلا خیلی در بند مکمل نیست ومیگه میوه بهش بده ولی این وروجک به این راحتی چیزی نمی خوره.
راحیل جون من اون فیلم رو دانلود کردم مانلی با تعجب نگاه می کرد و هی می گفت مامان این چیه ؟ اخرش که تموم شد گفت مامان آقا دوباره بخنده ... هههههههههههه
مامان پریماه جون غصه نخور عزیزم تولدت هم مبارک باشه حالا شوهرت فهمید که یادش رفته بود ؟ چی گفت ؟
به نظرم شما خیلی دنبال تلافی نباش پسرت عقلش می رسه شما گل بخر و تبریک بگو البته نظر من اینه ببین نظر بقیه چیه و در نههایت خودت تصمیم بگیر شوهر من 8 مرداده و خودم 1 شهریور .... بیخود نیست می گی زندگیامون مثله همه بحث ، بحث شهریوری ها و مردادی هاست دیگه !
دیشب دیدید که کی رفتم خوابیدم.
از ساعت شش و نیم هم بیدارم. بیدار شدم به کارهام برسم تا بتونم با خیال راحت برم سر کار.
چشمهام میسوزه. تازه اون موقع که رفتم خوابم نبرد. چون ظهر 3 ساعت خوابیده بودم. تا دو شب بیدار بودم.
توی اتاق رونیا بودم و چراغ هم رونش رونیا هم بیدار شد و شروع کرد به گریه و دیگه نمیخواست توی تخت خودش بخوابه. مجبور شدم که ببرمش توی اتاق خودمون و تا خوابید دوباره برش گردوندم به تخت خودش.
همیشه این استرس رو دارم که نکنه رونیا یک کم بزرگتر که بشه دیگه نخواهد توی اتاق خودش بخوابه و همش بخواد پیش ما بخوابه. وای نه خدای من.
راحیل جون من تا حالا با پودر ژلاتین کار نکردم. میترسم خرابکاری بکنم. ولی امروز میخرم و اول برای خودمون درست میکنم اگه خوب شد که جمعه هم برای مهمونهام درست میکنم.
راستی مهمونی من از پنج شنبه موکول شد به جمعه. اینطوری یک کمی هم بهتر شد. چون جمعه همسرم خونه است و خیال من راحت تره.
نیلو جون با ایمیل عکسش رو فرستادم.
همین عکس کاربریم رو براشون فرستادم.
روی جلد نمیزنن ها.
راستی عکسهای بچه هاتون رو به مجله شهرزاد هم بفرستید.
من وقتی رونیا 5-6 ماهه بود به مجله شهرزاد آدرس وبلاگ رونیا رو فرستادم و توی همون ماه یک قسمتی از مطالب وبلاگ رونیا رو همراه با عکسش توی صفحات مجله شون چاپ کردند.
یک قسمتی هم داشت واسه خنده بچه ها. یکی از عکسهای خندون بچه ها رو میفرستید و یک توضیحی هم در موردش میفرستید.
بعدش چاپ میکنند.