2777
2789
عنوان

کاربران آنلاین در کلوبها

| مشاهده متن کامل بحث + 10141 بازدید | 235 پست

عمو تا جواب ندی من اینجا تلبم ینی یه وضیه
زندگی زیباست.........[smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]
عمووووووووووووووو ما رو میخوای بزای تو امپاس
شوهر نازی داشتم..................
خوب نگهش نداشتم....................
شغال اومد بردتش...............
یه جا نشست خوردتش......

حالا همه با هم.................

دمش گرم ......دمش گرم ( البته من مجرد بیدم ) [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فسقل ینی امپاسا
زندگی زیباست.........[smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]
رئیس منگلا سارااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یه جا نشست خوردتش......

دمش گرم ......دمش گرم ( البته من مجرد بیدم ) [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]

2805
سارا حالا بگین خب
یه جا نشست خوردتش......

یه جا نشست خوردتش......

عمو بیا لطفنننننننننننننننننننننننننننhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=507527
سلام و ممنون بابت همه امکاناتی که روز به روز داره یشتر و بهتر میشه

آیا امکانش هست که یه کاری بکنین که فقط اعضای دعوت شده بتونن بیان کلوپ نه صرفا برای مطالعه؟؟؟؟

ماهایی که تو شهرستان کوچیک زندگی میکنیم با یه حرف در مورد کار و خانواده فوری شناسایی میشیم و برامون امکان ایجاد مزاحمت هست
طوری باشه که اینجا احساس امنیت داشته باشیم
نه؟

موافقا لایک کنن
قلب من وتو را،پیوندجاودانه مهری است در نهان؛پیوندجاودانه ما ناگسسته باد؛تا آخرین دم ازنفس واپسین مااین مهر بسته باد.
سلام و ممنون بابت همه امکاناتی که روز به روز داره یشتر و بهتر میشه

آیا امکانش هست که یه کاری بکنین که فقط اعضای دعوت شده بتونن بیان کلوپ نه صرفا برای مطالعه؟؟؟؟

ماهایی که تو شهرستان کوچیک زندگی میکنیم با یه حرف در مورد کار و خانواده فوری شناسایی میشیم و برامون امکان ایجاد مزاحمت هست
طوری باشه که اینجا احساس امنیت داشته باشیم
نه؟
2810