2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
سلام مامانا بالاخره وقت کردم امروز بیام... فکر کنم بچه دار شدن من فرقی با دوقلو داشتن نداره .. فعلا داریم میگذرونیم چند روز دیکه میشه 2ماه ... خیلی دعا کنید..

امروز هم اومدم از طرف پسرام که سیدن بهتون عیدو تبریک بگم

عید غدیر مبارک...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی دوستان مشکل این تایپیک که حل شده ظاهرا
من به مدیر سایت پیام دادم و قول داده بودن برطرف کنن
خوددمم مشکلی برای باز کردنش نداشتم تاحالا

تو این تایپک هممون خیلی خاطره داریم و همینطور که تعداد صفحات بیشتر میشد بیشتر احساس میکردیم
چقدرخوب که دوستیهامون از قدیم تا الان ادامه داره
تازه داشتیم منتظر 1000 صفحه شدنش میشدیم

حالا باز هرطور جمع دوستان نطرشون باشه
راستی الی جان از صنعتی چه خبر؟؟اگه بدونی چقدر دلم تنگ شده
این فیلم راستش را بگو رو که میبینم همش یاد جوونیهام میفتم ما هم یه
چنین جو دوستانه ای رو داشتیم با این تفاوت که بچه های ما بدون شعار و ادا و اصول واقعا صادق بودن وهیچکدومشونم رفیق نیمه راه نشدن
مهراوه جان صنعتی دیگه اون صنعتی نیست......من با اینکه اونجا بودم دلم واسه صنعتی قدیم تنگ میشه.....عوض شده خواهر......خیلی...........همه چیش........من این تاپیکو دوست دارم بیشتر
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
بچه ها کسی منو یادش هست؟؟؟الی؟؟؟مامان آرشیدا.........دفاع کردم دوباره اینجا پیدام شد.....از نی نی هاتون بگین ...واسه یک سال غیبتم باید واسم توضیح بدین...نی نی گلوها چه کارا یاد گرفتن.........؟زود زود....یکی یکی بیاین توضیح بدین ببینم من مامان تنبلی بودم یا نه؟دونه به دونه از هنرای خوشگلا بگین
سلام الی جان ممنون از توجهت

در مورد محمدآیین و کارایی که میکردد پراکنده جاهایی نوشته ام
نوشته هامو تو ی فایل وورد کپی میکردم ببینم پیداش میکنم(تنبلی رو میبینه حال نددارم دوباره بنویسم)

عکساشم تو آلبوم متولدین اسفند89 هست

در مورد کار و رشته مون آی گفتی!!!!!!!!

همش میگم اون وقتها چقدر کلمون داغ بود بریم مهندس بشیم و....
البته کاملا هم مقصر نبودیم فکر نمیکردم یه روزی بیاد که تو این کشور ه ده کوره ای دانشگاه بزنه و کلی رشته مهندسی

از اون ورم تحریم و یکی یکی تعطیل شدن شرکتها و. نتیجش.کثرت مهندسای بیکار...

خواهرم که دبیره همیشه میگه چرا نرفتی دنبال جذب تو آموزش پرورش حالا هم که عمرا بگیرن
الانم وقتی میبینم آموزش پرورشیها چقدر راحتن 24 ساعت در هفته کار و تابستون و عید و تعطیله
تازه خیلی از معلمای الانم(از جمله جاریم) با ته رتبه های کنکور وارد تربیت معلم شدن
حالا ببین اونها هم کارشونو دارن و هم به زندگیشون میرسن

بگذریم دیگه دیگه فایده نداره حسرت گذشته را بخوریم

سلام الی خانووووم مبارک باشه ارشدتون..
چی گفتی؟ یادمون میاد؟؟ من اینجا از طرف همه بچه های کلوپ به صورت شاکیانه اعتراض میکنم. مگه میشه یادمون بره ؟! پای ثابت کلوپ بودی یه زمان. خاطره داریم کلی باهم!
از ارشیدا خانوم عکس نزاری ما هیچی بهت نمیگیم..

من برم اونور به بچه ها بگم اینجا حالش خوب شده برگردیم. البته با احترام به نازیلا جون که زحمت راه اندازی اونیکی کلوپو کشیدن وقتی اینجا حالش بد بود به همون دلایلی که مهراوه گفت.
مهراوه جان یه زمانی اگه بهم میگفتن برو دبیر شو ....فکر میکردم اون راه نهایی است و واسه من انتخاب درستی نیست..ولی الان پشیمون....اوضاع دبیرا خیلی خوبه الان .....ساعت کاری کم...تعطیلی داشنگاه...محیط کار مناسب......فعلا اوضاع کلا واسه مهندسا خرابه واسه خانوووما داغونه......یعنی کلا دانشگاه ها فنی دارن خانوم کمتر و بعصی رشته ها اصلا خانوم نمیگیره...یعنی کلا زن ها رو دارن میزارن کنار....شوهرم میگه شرکت ما دیگه کلا زن نمیگیره ....قبلا میگرفت.....می دونه دلیلش چیه؟؟؟؟میگه هواس بقیه توی کار پرت میشه و راندمان پایین میاد.
راستش خیلی پشیمونم ....انگار درد دل من باز شد........من از دبیرستان عاشق گرافیک و نقاشی و طراحی بود...تعریف از خود نباشه خیلی استعداد عجیبی توی این کار داشتم ولی اون زمان یه بچه زرنگ که ریاضی اش 20 بود خیلی ننگ بود بره رشته هنر.........اگر همون گرافیک رو خونده بودم حداقل الان اینقدر حرص روزای از دست رفته رو نمی خوردم.....همون وقتا هم که دانشجو لیسانس بودم دنبال این کارا و نمایشگاه نقاشی گذاشتن و ان حرفااا بود........یه مدت واسه مدرک داشتن کلاس گرافیک میرفتم استادمون گفت موندم تو با این استعداد عجیب طراحی رفتی فوق مواد خوندی؟؟؟؟؟منم گفتم فکر کردم مهندس بشم واسم فرش قرمز میندازن...
2810