قطعا مامان هایی که میان توی این تایپیک مثل من تازه فهمیدن دارن مامان میشن البته طبق تاریخی که پزشک گفته نی نی اسفند میاد یه وقت دیدی نی نی هول بود و شد بهمنی چشمکککککککککککککک حوشحال میشم با مامان های دیگه ای که اسفند نی نی شونو میارن اشنا بشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه اتفاق خیلی بد هم واسه النا افتاد روز جمعه ........
طبق معمول رفته بودیم خونه باغ ........ صبح بعد از صبحانه النا داشت ته یه آبمیوه رو سر می کشید .... سرشو زیاد برد عقب و تعادلشو از دست داد و محکم از پشت خورد زمین .... سرش به جائی نخورد ولی حالت نشسته خورد زمین .... یعنی با کونش .... بعد جیغش رفت هوا ... رنگ بچم سیاه شد .... حدود دو دقیقه گریه کردو خوب شد ....
چند دقیقه بعد رفتم پوشکش رو عوض کنم که دیدم تو پوشک النا خون هست !!!
مردم و زنده شدم .... به خارشو گفتم به مادرش ( مادرشوم) بگه بیاد .... آخ بمیرم برای بچم .... اونجاش خونی شده بود .... دیگه تا همسری فهیمد سریع اومد ..... چند باز با دستمال مرطوب تمیز کردم و متوجه شدیم اون پایین مجرای ادراریش یه کوچولو پاره و زخم شده و ترک برداشته ............
یعنی وقتی النا خورد زمین بچم افتاده بود روی نمک پاش !!!
نمیدونم .........
دیگه مادرشو کلی واریسی کرد و گفت انیس ببین اینجاش زخم شده ... اشکال نداره خوب میشه .....
دیگه تا شب خونی ندیدم ... انگاز زخمش زود خوب شده باشه ...
خون هم زیاد نبود ولی خوب خون اونم اونجا ... ادم کلی میترسه ... خدارحم کرد ...
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
مایا یه ماهی هست لاک میزنه اصلا اگه براش نزنیم جیغ و داده که راه میندازه من میگم ناخون انگشت اشاره تو که میگنی دهنت نمیزنم .. شروع میکنه کولی بازی بیا و ببین. منم دیگه کوتاه میام.
سلام. راستی می دونید نی نی هامون شنبه کجا با هم قرار داشتن؟ پارک ملت نبود که، سندش هم موجوده، خودتون ببینید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=206355&PostID=11329183#11329183
مبین تو ماشین زیاد اذیت نمیکنه اگه گشنش باشه چرا میکنه ولی کلا ماشینودوس داره اگه خسته بشه کلیپهای که تو گوشیم دارم براش میذارم نگاه میکنه یا از رو پام میسره میره پایین جلو داشبورد میاسته مواظبشم بعضی وقتام دست تو سوییچ و پیچ ظبط میکنه