2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
وااااااای خدا

بادمجون بغل چشم مایا رو ببین ...... خدا خیلی رحم کرده و چشمش آسیب ندیده ............... دلم سوخت طفلی ....

خدا حافظ بچه ها باشههههههه

ما هم دیشب تو جاده بودیم .............. 3 - 4 بار بار تو جاده سرعتمون کم شد و همسری هرچی گاز میداد ماشین نمیرفت .............

بله النا خانوم دنده رو خلاص می کرد .......
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه اتفاق خیلی بد هم واسه النا افتاد روز جمعه ........

طبق معمول رفته بودیم خونه باغ ........ صبح بعد از صبحانه النا داشت ته یه آبمیوه رو سر می کشید .... سرشو زیاد برد عقب و تعادلشو از دست داد و محکم از پشت خورد زمین .... سرش به جائی نخورد ولی حالت نشسته خورد زمین .... یعنی با کونش .... بعد جیغش رفت هوا ... رنگ بچم سیاه شد .... حدود دو دقیقه گریه کردو خوب شد ....

چند دقیقه بعد رفتم پوشکش رو عوض کنم که دیدم تو پوشک النا خون هست !!!

مردم و زنده شدم .... به خارشو گفتم به مادرش ( مادرشوم) بگه بیاد .... آخ بمیرم برای بچم .... اونجاش خونی شده بود .... دیگه تا همسری فهیمد سریع اومد ..... چند باز با دستمال مرطوب تمیز کردم و متوجه شدیم اون پایین مجرای ادراریش یه کوچولو پاره و زخم شده و ترک برداشته ............

یعنی وقتی النا خورد زمین بچم افتاده بود روی نمک پاش !!!

نمیدونم .........

دیگه مادرشو کلی واریسی کرد و گفت انیس ببین اینجاش زخم شده ... اشکال نداره خوب میشه .....

دیگه تا شب خونی ندیدم ... انگاز زخمش زود خوب شده باشه ...

خون هم زیاد نبود ولی خوب خون اونم اونجا ... ادم کلی میترسه ... خدارحم کرد ...
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
انیس واقعا خدا رحم کرد بهت خدا به هممون رحم کنه واقعا که بالا ها از سر همه دور بشه

بچه های دختر دار شما برای نینیهاتون لاک میزنید یا زدید > اصلا موافقید یا مخالف ؟ شوهر من میگه زوده اینکارا اما پارمیس خیلی دوست داره هی به خواهرم میگه لاک بزن اونم براش میزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مایا یه ماهی هست لاک میزنه اصلا اگه براش نزنیم جیغ و داده که راه میندازه
من میگم ناخون انگشت اشاره تو که میگنی دهنت نمیزنم .. شروع میکنه کولی بازی بیا و ببین. منم دیگه کوتاه میام.
ملی جون ممنون جواب دادی باز چی شده این مایا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه شما اگر خواهر یا برادرتو بخوان بچه تون رو با خودشون بیرون ببرن بهشون میدید یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام بچه ها..چندروزنبودم چی شده همه نی نی ها تو همشدن...

عزیزه دلم ماایا چت شده؟ملی چرا اینجوری میشه مگهمواظبش نیستی؟...

النا هم خدا رحمش کرده بلا به دور باشه...وای خدا تا این وروجگا بزرگ شن ما دیوونه شدیم

مبین تو ماشین زیاد اذیت نمیکنه اگه گشنش باشه چرا میکنه ولی کلا ماشینودوس داره اگه خسته بشه کلیپهای که تو گوشیم دارم براش میذارم نگاه میکنه یا از رو پام میسره میره پایین جلو داشبورد میاسته مواظبشم بعضی وقتام دست تو سوییچ و پیچ ظبط میکنه