2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
یعنی فقط خرابکاری... الان یه لحظه نشستم پای نت رفت سم سوسک رو از هفت تا سوراخی که قایم کرده بودیم پیدا کرده مالیده به تمام تنش.. رفتم حسابی کف مالی کردم شستمش از حرصم گذاشتم کف تو چشم و دهنش هم بره..
خیالش هم نبودااااااااااااا.. یه وقت دلتون نسوزه به حالش!
الان نشسته یه تیکه پارکت ور اومده کف اتاق پیدا کرده داره میکنه یا به قول خودش تلفن میزنه به خاله تی تی! منظورش خاله فاطی منو میگه. ... الو خوبی؟؟؟
اووووووووووووف آخه ادم چطور حرص نخوره!
دلت میاد ملی بچمو اذیت می کنی آخه ؟!! بچه چه می دونه دیگه ... نمی دونی من و بابای هایا داشتیم یه ساعت پیش به خودمون و هایا و کل آدمای دنیا فحش می دادیم (البته دور از شما) ... یعنی حتی 1 ثانیه محض رضای خدا توی ماشین بند نمی شه ... وقتی رسیدیم خونه (از ترافیک ونک تا اکباتان)‌ هر سه تا بیهوش و خانم هم احتمالا سرما خورده !! ای خداااا
خیر سرمون رفته بودیم خرید ... هایا از پیش من می رفت سمت باباش ... برف پاک کن و راهنما رو می زد و باباشو تا حد سکته می برد :)) بعد برمی گشت بعد می رفت عقب ... با ترمز ماشین شوت شد پایین کف ماشین ... جیغ و داد اومده جلو ... ولی از رو نرفته ... خلاصه فیلمی داریم ها .
http://www.womenshealthmag.com/

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ملی جون نکن ترو خدا با نفس من اینطوری این وروجکا همشون همینطورین. رومینا چون میدونه من از سوسک مثل مرگ میترسم روزی هزار با میاد یهو داد میزنه سووووسک و منم که یکی دو بار اول واقعی و بعد الکی میترسم از ته دل میخنده!!!
مثل مایا هم الاقه خاصی به تلفن زدن داره حالا با هرچی که دستش برسه از کفش های خاکی توی جا کفشی بگیر تا کنترل های بینوا.گوشیه تلفن که دیگه نگو بیچاره عاصیه از دستش.
به خدا یه لحظه ازش غافل شم کل خونه رو میاره وسط حال ولو میکنه.
جگرشو برم الان که خابه دلم واسه کاراش تنگ شد!!

لیلی جون دقیقا منو بابای رومینا هم همین بساط رو توی ماشین داریم من که در حد ترکیدن حرص میخورم از دستش. ولی چه میشه کرد تموم اینا از اینه که انرژی این طفل معصوما جایی که باید خالی نمیشه.
خدایم....صدایت میزنم ....بشنو صدایم....
راستی لیلا جون یادم رفت بگم شنیدم ممکنه بعد از یک هفته بدن به واکسن واکنش جدید نشون بده مثل جوش یا تب و...

ولی به نظرم ببریش دکتر بهتره عزیزم خیال هممون راحت میشه.بمیرم الهی واسش حتما یه چیزیش حست که این طوری بد خلقی میکنه.
خدایم....صدایت میزنم ....بشنو صدایم....
ما بیرون میریم خوراک برسام سوئیچه یعنی در سوت ثانیه سوئیچو در میاره ماشالله فرزم هس اصلاً نمیتونم کنترلش کنم یکیم پنل ضبط و فلش یعنی در 30 ثانیه همه رو میکنه میریزه پایین از اینا هم که سیر میشه هی شیشه ماشین میده پایین میخواد از شیشه آویزون شه بعد نوبته دره هی دستگیره اشو میکشه و چون قفله جیغ میزنه بعد میره زی پای من و کفشامو در میاره بعدش میخواد دنده رو عوض کنه بازم بگم؟