2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
سلامممممممممممم

ماشالله به ملودی چقدر باهوشه

رایان که دایره لغتش هم زیاد نشده چه برسه به مشاغل فقط خوب اشاره میکنه خوب میفهمه

بچه ها دکتر رایان میگه بعد از 2 سالگی کم کم باید از خودتون جدا کنین الکی به خودتون و بچه ها استرس وارد نکنین همش 6 7 ماه دیگه مونده لذت ببرین از با هم خوابیدن

با کودکانمان همراه شویم در خداحافظی با تابستانی دیگر و سلام به پاییز رنگارنگ
باشگاه کودک تماشا برگزار می کند

جشن بوی ماه مهر

نمایش موزیکال
اسنک و
جایزه

دوشنبه بیست مهر ماه
5-7 عصر
22374857

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه ی دوستای گل گلاب عرق بیدمشک خودم!
خدا رو شکر سفر بهمون خوش گذشت. با خانواده دیداری تازه کردیم. بعد توی آلبوم عکس می ذارم. راستی ساینا نبات من توی یک هفته ای که اصفهان بودیم 4 تا دندون کوشولوی دیگه هم درآورد فداش شم. حالا16 تا دندون داره
. بچه ها رفته بودیم یه لباس فروشی دیدم ساینا داره ویترین مغازه رو می بوسه. نگاه کردم دیدم چند تا از این مانکنای بچه گذاشته بودند و از اونجا که ساینا عااااااااشق بچه هاست به خیال خودش داشت نی نی ها رو می بوسید!.

چه جالب ! منم همیشه میگم ساینا چسب منه! بی نهایت وابسته ست. شاید تعجب کنید اما معمولا با یه دستش یقمو یا بازومو می گیره که خیالش راحت باشه از پیشش نمی رم. مخصوصا اگه مهمانی بریم.

ترانه جان خوش اومدی آره عزیزم. این عکس نبات کوچولومه! عکسشو قبلا گذاشتم اما چشم به خاطر شما بازم می ذارم. راستی معلومه که آدم با احساسی هستی. از شعرها و متنهای زیبائی که می نویسی حدس زدم. مرسی چون من عااااااشق شعر و نوشته های ادبی زیبام..

.

عزیزم برسام که خودشو به اون راه می زنه... راستی فریناز جان تمام سوالاتی که نوشته بودی و جوابش مثبت بود جوابای منم مثبته اما ساینا بیش فعال نیست . آرومه! یعنی دکتر فقط از روی اینا این تشخیص رو داد؟
همسر من که کلا زیاد موافق روانشناس و مشاور و اینا نیست . میگه دلیل نداره هرچی که اونا بگن درست باشه. خودشونم گاهی یه حرفائی می زنند که بعد ردش می کنند. به نظر من هرچی بیشتر این دکتر اون دکتر بری حساستر می شی.

بچه ها چرا هیچ کس جز لیلی و فریناز از سایت بازی که براتون گذاشتم استقبال نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خود دانید. من که خیلی دوسش دارم و تا حالا چند تا از بازیاشو با گل طنازم بازی کردیم.
فریناز جان ساینا هم وقتی جائیش درد بگیره سریع میگه بوس و می خواد که اون قسمت رو ببوسیم. انگار که بوس معجزه می کنه!ههههههه.. فدااااااااااش. راستی فریناز تو هم دی ماهی هستی؟ آخه منم خیلی احساساتیم و همیشه ابراز می کنم. ؟؟؟

فرانک جان من که کلا با قلوه و جگر مخصصصصصصصوصا جگر مخالفم. نه به ساینا می دم نه خودمون می خوریم. اگرم اصرار داشتی بدی حتما حتما خوبببببببببب بپزش. یه دکتر می گفت اصلا جگر نیمه پخته ی آبدار نخورید.

لیلی جان همیشه یه جور خاص و بامزه ای صحبت می کنی. لایک! به نظر من 3 الی 4 سال دیگه واسه ی بچه ی دوم دار شدن!!! خوبه. یکی از دلایلش اینه که هم مادر یه استراحتی بکنه( بعد از دوران شیردهی) هم بچه ی اول درکش بهتر بشه. وگرنه خیلی سخت میشه.

ماگنولیا جون منم جو فراست رو می بینم. تمام قسمتاش به جز یکی دو تای اول رو ضبط کردم که داشته باشمشون.
ملی جون جو فراست از شبکه ی من و تو پخش می شه. چهارشنبه شبها ساعت ده شب و تکرار پنج شنبه ساعت دو ظهر.

مژگان خانمی ساینا توی تخت خودش که کنار تخت ماست می خوابه من از همون نوزادی عادتش ندادم کنار خودم بخوابه..
نازیلا جان اتاق سامیار رو جدا کردید؟ منظورم جای خوابشه.
راستی ساینا نفسم کلی لغت و جمله ی جدید یادگرفته.. شمردن و ا بی سی دی رو هم بلده. بعد می نویسم..
سلام دوست جونیا

ما هممون مریضیم دوست جونیا الان 1 هفته اس منو برسام و باباش مریضیم حالمون هی خوب میشه هی بد میشه وروجک مامان هم که از شیطونیش کم نمیکنه کلی لاغر شده این چند روزه فکر کن وسط اثاث کشی همه چی وسط جون نداری پاشی هم باسد حرص مریضی بخوری هم حرص کارای مونده البته امروز برسام فرستادم خونه مادر شوهرم کلی کار کردم جاتون خالی
وای الهی بمیرم واسه نی نی های مریضمون درکتون میکنم سخته آدم دلش کباب میشه

آره سمانه جون منم دی ماهی هستم گلم در مورد مشاور هم منم فکر میکنم حرفاش زیاد درس نبود ولی باید خیالم راحت بشه این چندمین باریه که من این تجربه رو میکنم که آدم یا نباید دکتر بره با واقعاً پیش یه نفر متخصص بره

نازیلا جون اسم دکتره دکتر کریمی من برا برسام روز یکشنبه وقت گرفتم مبخوای بذار من برم اگه خوب بود بعدش تو هم وقت بگیر شمارشم فردا برات میذارم راستی خانوم گل من چند روز پیش دیدم که تو فیس بوک پیج برسام رو لایک کردی مرسی

وای خدا که چقدر از کار ملودی خندیدم

تخت برسام چسبیده به تخت ماست و جدیداً شبا تو تخت خودش میخوابونم نصفه شبا هم بساط میمی به راهه

راستی من فعلاً پروژه از شیر وا کردن رو متوقف کردم قصد دارم تا 2 سالگی با همین روال اگه بتونم ادامه بدم یعنی فقط شبا بهش بدم آخه موفق شدم خواب با می می رو ترکش بدم
سلام به دوستای گلم مامانای خوشگل و نینیهای خوشگلترررررررررر
ماشالله به این نینیهای باهوش و دوست داشتنی ..
امیدوارم که مایا و برسام زودی خوب بشن ...چون مایای من داره میاد تهران و دلش میخواد سالم و سرحال ببینه دوستای گلشو !!! ما ایشالله خدا بخواد جمعه تهرانیم ...امیدوارم که بتونم دوستای گل تهرانیمو ببینم .. همتونو میبوسم و به خدا میسپارم ..بوسسسسسسسسسسسسسسس
نازی فریناز جون سخت شد کارت هم مریض شدی هم اثاث کشی. باید کمک داشته باشی حالا برسام بره پیش مامان بزرگش خوبه کلی به کارات میرسی.
سمانه جون مرسی منم بعضی از قسمتاشو دیدم. آخه سمت ما همش منوتو قطع میشه!
بچه ها الان دیگه بحران 18 ماهگی رو میگذرونن. اوج وابستگیه الان. ولی امیدوارم به سمت دو سالگی که میرن از وابستگیشون کم شه.
راستی ما دیشب با مایا رفتیم سینما کلاه قرمزی و بچه ننه. تا یک ساعت و ربع خیلی خوب پاپ کرنی که از خونه براش درست کرده بودم رو میخورد و گاهی هم با شعرا دست میزد و سرشو تکون میداد. تازه از پسرعمه زا یاد گرفته بود بعد از اون تکرار میکرد "هووووووووووووو" خیلی جالب بود. بعدشم که خسته شد فقط پاشد یه کم تو راهرو روی پله ها راه رفت. کلی فیلم تماشا کردو کلی هم خسته شد شبم زود خوابید.
به سلامتی سارا جونم.
ایشالا هفته دیگه یه قرار میزاریم همو میبینیم.
تا اونموقع هم حتما مایا و برسام سرحال سرحالن.

راستی کسی از رویا خبر نداره؟ از وقتی رفته اصفهان نمیاد سر بزنه.
هورااااااااااااا پس زود قرار بذارینننن

آخی چه سخت که هکتون مریضید ایشالله زود خوب بشید و در ضمن خستهه نباشی
فریناز جون مرسی پس خبر بده که دکتر خوبیه یاا نه

ملی خوش به حالت که با مایا رفتی سینما ماشالله که انقد خانومه
من که فکر نکنم هیچ وقت بتونم با سامی برم یه مهمونی میخوام برم عزا میگیرم ههههههههه
سلام بچه ها. زهرا جون حرف قشنگی زدی واقعا. این روزا خیلی زود تموم می شن، پس بهتره که حالشو ببریم و نه خودمون و نه اونارو اذیت نکنیم.
فریناز جون خسته نباشی واقعا. ایشالا که زود خوب بشید همگی.
مامان ساینا زود بیا از کارهای جدید ساینا بنویس برامون.
ملی خیلی برام جالب بود که مایا رو بردی سینما و اونم همکاری کرده و خوشش اومده. آفرین به مایا که داره انقدر زود بزرگ می شه. قربون فیلم دیدن و پاپ کورن خوردنت مایا جونی
یه کم از ملودی: می دونم که نباید تا وقتی بچه زبان مادری رو کامل یاد نگرفته اونو با یه زبان دیگه درگیر کنم. ولی از اونجایی که از وقتی دیده یابا ش زبان می خونه دوست داره توی بازیهاش من بگم ملودی رفته کلاس اینگیلیسی و کلی ذوق زده می شه، یه بار اسم دو تا کلمه رو که توی یکی از کتاباش هست رو بهش گفتم، سیب: اپل و گربه:کت. بعدش ازش پرسیدم ملودی سیب به انگلیسی چی می شه؟ و اونم با خوشحالی گفت: ژاکت!!! بعد از چند بار تکرار هر دفعه ازش پرسیدم همینو گفت و من واقعا دیدم این نظریه در مورد زبان دوم درسته و بهتره اصلا سراغ یاد دادن زبان نرم فعلا.
راستی خوندم که حرف از قرار زدید. منم از دیروز همش تو فکرم که تا روزها کوتاه نشده و هوا خوبه یه قرار بیرون بزاریم. حالا با اجازه بزرگترا من پیشقدم می شم و تو تاپیک قرارها پیشنهاد زمان و مکان رو می دم تا همگی بیاید و نظر بدید و به یه توافقی برسیم و ایشالا هفته آینده همدیگه رو ببینیم.
تو رو خدا کسایی که این واکسنو زدن بیان بگن نی نی شون اینطوری شده یا نه

حدود 10 روز پیش واکسن 18 ماهگی پوریا رو زدم . زیاد اذیت نشد . دکترش بهم گفته یود که ممکنه بعد یه هفته تب کنه و حتی دونه بزنه . الان سه روزه که تب داره و هیچیییی نمیخوره . پوریا کلا کم غذا و بد غذاس ولی دیگه لب به هیچی نمیزنه . تا ظرف غذا رو میبینه جیغ میزنه و میزنه زیرش . خیلی عصبی شدم . چرا تبش قطع نمیشه . خیلی بچم ضعیف شده
LilySlim Weight loss tickers
خدا رو شکر که جای نگرانی نبود تب پوریا خان هم با استامینوفن تحت کنترله ..
الان داشتم به لیلا میگفتم مایا یه هفته ای میشه بد راه میره یعنی بد میدووه اصلا شیطونی ازش میباره. امروز دوبار محکم خورده زمین و به میز که اثراتش رو تو عکس بهتون نشون میدم.
IMG4UP
از پهلو که ببینین یه بادمجون تپله هاااااااااااااا..
انقد هم غر میزنه که خدا میدونه
یه ساعته یه چیزی میخواد میگه "دوسه" که به هرکی گفتم نفهیمده چیه. نشون هم نمیده .. فقط تکرار میکنه هرچی هم بهش میگیم میگه " نه ! دو سه "