2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
فریناز جان خوش اومدی ...من و شما نی نی هامون تقریبا هم سن هستند منم 10 هفته و 4 روز هستم آخرین پری من 11 خرداد بوده.....من اصفهان زندگی می کنم ...عزیزم هر جا میری سعی کن خوب باشه....3 ماه اول هم شوخی نگیر به نظرمن یه دکتر معقول از اول انتخاب کن و با همون ادامه بده.....
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعیده جان فشار من 11 روی 7 بود و دکتر گفت عالیه .....گفت یعنی همه چیز نرماله...ماله شما چند بود مگه؟اگه مشکل فشار بالا داری آب غوره و میوه و غذاهای کم نمک بخور.......توی بارداری فشار بالای 14 خطرناکه که اونم به ندرت پیش میاد...نگران نباش
نگین جان بتات خوبه یعنی چند روز بعد از پری؟بتا بستگی به زمان لقاح و جنسیت نی نی متغیره ....من روز 34 سیکلم 2818 بود ......حدس میزنم نی نی دختر داشته باشم
نگین جان و فریناز جان خوش اومدید
توی بیمارستان صارم بهترین دتر شنیم همون دتر نادریه ه تا شهریور مرخصیه
بیمارستان عرفان چمران و بقیه الله و میلاد هم خوبن
صارم بهترینه اما اگه آدم بیمه مکملش ئو اونجا بپذیرن که هزینه شو بتونه از بیمه بگیره جای مناسبیه
راستی الی جان من دانشگام اصهان بود چقدر دلم برای اصفهان تنگ شده
ریز نمراتمم هنوز نگرفتم با این اوضاع دیگه نمیرسم برم اصفهان
هیچ کس دلش برای یک مسافرت تنگ نشده من خیلی دلم میخواد برم مسافرت .. اخی بعد از امتحانات خستگی هایی که داشتم خیلی نیاز داشتم ..ولی حالا باید تا ماه سوم صبر کنم.....اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :(
تازه بعدشم دانشگام شروع میشه فکر کنم باید فکر مسافرتو از ذهنم بندازم بیرون....:(