2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
سلام مامان فندق جونم نگران نباش فقط سعی کن بهش فکر نکنی میدونی که اگه منتظرش باشی بازم اتفاق می افته به نی نیت فک کن و به چیزای خوب. ایشالا این چند روزه که استراحت کردی مفید بوده برات.... همگی روز خوبی داشته باشین
سلام به مامان های گل گلاب
مامان فندوق جون نگران نباش من هم هر چند وقت یکبار چند تا لکه میبینم
میگم تو عفونت نداری چون دکتر من گفت بعضی از خونریزی و حتی لکه بینی ها بخاطر عفونت هست
فق هم باید استراحت کنی چون چاره دیگه ای نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامانای گل اسفندی ..امیدوارم که توت فرنگیای خوشگلتون سالم و سلامت باشن..
من و نینیم هم خوب هستیم ...خدارو شکر... خبر خاصی نبود توی این مدت...ویار که ندارم اصلا ..فق معده ام کمی بهم ریخته که میل به غذام زیاد نیست و هر چیزی رو میلم نمیکشه بخورم.. یا کم میخورم!!! بستنی رو خیلی دوست دارم و راحت میخورم و هضم میکنم!!! و همینطور لیمو ترش!!! از میوه ها هم عاشق هلو شدم اما نه اینکه فکر کنید حمله میکنم به هلوها نه!!! روزی دو تا بیشتر نمیتونم بخورم ...
مامان فندق جون شایدم طول سرویکست کوتاهه من هفته پیش دکترمو عوض کردم پیش دکتر لباف رفتم جالبه من یه بارداری دیگه هم داشتم که تو هفته 11 نینیو از دست دادم که اگه بود تا چند روز دیگه باید بدنیا میومد و اصلا طول سرویکسمو اندازه نگرفته بودن دکتر لباف گفت طول سرویکسم کوتاهه و دارو دادو گفت اگه تا 25 روز دیگه بلند نشه باید سرکلاژ کنم یعنی دهانه رحممو بدوزن اره عزیزم منم وقتی یه کم راه میرفتم دوباره لکه میدیدم نینیت مهم تر از کاره حتما استعلاجی بگیر و اگه دکترت طول سرویکستو اندازه نگرفته حتما خودت برو یه سونو بده
بچه ها من ترشح زرد رنگ دارم...دکتر میگه اهمیت نده...چکار کنم کم بشه...یکی میگه مترونیدازول رو تو آب حل کن و بشین توش....نمیشه فعلا وا‍ژینال استفاده کرد...نظرتون چیه؟
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
سلام مامانا!
ببخشید من دیر به دیر میام. آخه به علت فشار پایین و زیر سرم بودن تو مرخصی استعلاجی هستم.ویار هم کمابیش دارم.خدا خودش کمک کنه.الهام جون و مامان فندق جون! هیچی از سلامتی خودتون و نینی تون مهمتر نیست. استعلاجی بگیرید و استراحت کنید.الی جون بدون نظر پزشکت کاری انجام نده. در ضمن غلیظ شدن ترشح طبیعیه چون دهانه رحم داره سفت و محکم می شه. نگران نباش به حرف این و اون هم اعتماد نکن.
سلام به همگی دوستان
من (طبق محاسبه پزشک توی هفته 11 هستم)
این چند روز معده ام خیلی ضعیف شده خیلی چیزها را نمیتونم بخورم
ودیگه تقریبا هرر وز(با عرض معذرت)بالا میارم
با این حال در مجموع فکر میکنم حال عمومی ام شکر خدا بد نیست
سرکار م میرم
فقط صبح خیلی دیر از خواب بیدار میشم کلاخوابم زیاد شده

خوب قرار بود از تغذیه و برنامه های عبادی تون بگید......
منتظر هستم

راستی هی سوال :به نظرت توی این موقعیت مسافرت ضرر داره؟
اونایی که ویار و... ندارید روزی 1000000000000000000 مرتبه خدا رو شکر کنید ،من که حالم خییییییییلی بد بود،البته دکتر بهم یه آمپول و قرص داد الان بهترم.
کلی برنامه ریزی کرده بودم که به هیچ کدوم نمیرسم میخوام بذارم بعد ماه 3 که بهتر بشم انشا ا...
راستی من خواب دیدم نی نیم دو قلو ،هفته 6 یک ساک حاملگی دیده شد به نظر شما احتمال داره همسان بوده باشن و بعدا معلوم بشه؟
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
یه دکتر زنان به من گفت با آب و سرکه رقیق میتونی بشوری،که دکتر خودم نیست. ولی فکر نمیکنم سرکه ضرر داشته باشه
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
الهام جان تو حاملگی اولت چه نشانه هایی داشتی که نینی سقط شد.....؟چه طوری طول سرویکس رو اندازه میگیرن؟من الان تو هفته 9 هستم و خدا رو شکر ویار و لکه بینی و دل درد و....نداشتم هفته 7 هم رفتم سونو و دکتر گفت همه چیز خوبه و جنین 12 میلی متر بود و قلبش هم میزد.....دکتر گفت همه چیز خوبه....طول سرویکس رو چه طوری میفهمه؟من سونو وا‍ژینال کردم.....
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
2810