2777
2789
من سامسونگ wave3داشتم..واقعا ازش راضی بودم.فقط سیستم عاملش اندروید نیست..اما کیفیت صفحه عالیه.عکساشم خوبه.گوشیمو هفته پیش دزدیـــــــــــــــــــــــــــــــــدن......
آرام میگیرم.........حتی با همین "صبر کن درست میشود "ها......
من ایفون 4 دارم میخوام بفروشم چون 5 خریدم. اگه خواستی میل بزن سالم بدون حتی یک خش میتونی از نزدیک ببینی چون جعبش تو اسباب کشی گم شده ارزونتر هم میدم
من بسیار دقیق و منظم و توانمندم. من خودم و همه انسانها را دوست دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سامسونگ مدل گالکسیs dousدارم هفته پیش خریدم 755 خیلی هم راضیم باهاش یکسره تو نتم
نیازی نیست که یک و دویست سیصد بدی گوشی بخری فکر نمیکنم تفاوت زیادی با هم داشته باشن آخه همین گوشی منو برادرشوهرم دو مدل بالاتر شو کرفت 1200 ولی خیلی تفاوتی با مال من نداره تازه مال من دوسیم کارته است
ای خدا بازم خودت هوای ما رو داشته باششششششش
من هم سامسونگ گلکسی aic داشتم الان همسرم برام ایفون 5 خریده میخوام اونو بفروشم کاملا نو و سالمه خواستی تماس بگیر عزیزم ٠٩١٢٥٧٨٣٤٧٧
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که دلش مثه دریا بزرگ باشه ، که مجبور نباشی واسه اینکه تو دلش جا بشی خودت و کوچیک کنی ...