2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براتون آرزوی خوشبختی صد چندان دارم, قدر این مرد رو بدون
شوهر من که حتی سالروز ازدواجمون رو اصلا یادش رفته, همه چیز رو با یک رستورانت تمام می کنه و احساس می کنه قله کوه رو فتح کرده, تا حالا اصلا برام کادو نگرفته و بعد ا زتولد بچه گلم یک کادو برام نگرفت
براتون آرزوی خوشبختی صد چندان دارم, قدر این مرد رو بدون
شوهر من که حتی سالروز ازدواجمون رو اصلا یادش رفته, همه چیز رو با یک رستورانت تمام می کنه و احساس می کنه قله کوه رو فتح کرده, تا حالا اصلا برام کادو نگرفته و بعد ا زتولد بچه گلم یک کادو برام نگرفت
هم استاد دانشگاهه, هم رئیس یک ارگان دولتی نگین که بی سواده و نمی فهمه همه چیز از خانواده شروع می شه خانواده ش از هم پاشیده است و پدرش نماد بی غیرتی و بی شعوری
لیونا جون والطرد ازدواجت مبارک
من خیلی خوشم اومد و خوشحال شدم
اونجایی که گفتی دیدی همه فأمیل هستند یا شوهرت زانو زد یه جوری ذوق کردم انگار که خودمم اونجا بودم و ناخوداگاه لبخند زدم
خیلی باحال بود
قدر شوهرتو بدون
منم الان چند سالی میشه دیگه سالگرد ازدواجمون یادم نمی مونه شوهرم هم همین طور
دیدنی ها کم نیست ..... من و تو کم دیدیم
چه حس قشگی...
مبارکه به پای هم پیر شید
نی نی تون به زندگیتون رنگ و رو داده خدارو شکر
قدر شوهرتو بدون ..
من هنوز یک سال نشده ازدواج کردم ، اگه نگیره میکشمش
برای شفای بیماران:
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
لیونای عزیز خیلی خوشحالم که خوشحالی و انشاالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه دوستم ...

قدر همسرت رو بدون ... خدا بهتون سلامتی و عمر با لذت بده ...

این هم تقدیم به شما و همسرتون ابزارهای
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
عزیزم از ته دلم برای شادیت اشک. اومد تو چشام باور کن چون من و شوهرم هردوتامون عاشق این رمانتیک بازیها هستیم مخصوصصصصصا از نوع غافلگیر کننده ، تونستم حس اونلحظتو درک کنم اتفاقا برای منم پیش اومده که سالگرد عقدمون روزش یادم رفته بود حتی از هفته قبل تو ذهنم فکر کرده بودم بهش اما درسن همون روز از دستم در رفت ولی شوهرم با کیک و گل و کادو اومد خونه پشت در بود در وباز نمیکردهی میکوبید پشت در پشت هم .....دروباز کردم دیدم دستش با وسایل پره اول مکث کردم بعد یادم افتاد هم کلی ذوق کردم هم کلللللی شرمنده که یادم نبود الهی به حق فاطمه زهرا همه خوش و خوشبخت باشن
خداجونم دوست دارم فقط همین...
2810