2777
2789
گوشی واتس اپ دار نداره ،  به مشاوره بگم بهش زنگ بزنه بگه خونواده ها و دخالت نده !  ؟

نه به خودش زنگ بزن بگوقبل طلاق حتمابایدبریم مشاوره

بعدبامشاورهماهنگ کن یه کاری کنه برگرده سرزندگیش

ردنشو دعاکن کارپیداکنم به دعات نیاز دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه به خودش زنگ بزن بگوقبل طلاق حتمابایدبریم مشاوره بعدبامشاورهماهنگ کن یه کاری کنه برگرده سرزندگیش

شهر دیگه س .

من خونه مادرم شهر دیگه .

مرخصی گرفتنشم راحت نیس ممکنه اگه زنگ بزنم یا ج نده یا سرد جواب بده یابگه نه سنگ رو یخ بشم 

شهر دیگه س . من خونه مادرم شهر دیگه . مرخصی گرفتنشم راحت نیس ممکنه اگه زنگ بزنم یا ج نده یا سرد جو ...

توبروشهراون مشاوره

به مشاوربگوزنگ بزنه بهش بگولازمه ی طلاق گرفتن تون چن جلسه مشاوره اس که اولین جلسه اش فلان روز وفلان ساعته اگه بیادکه مشاورسعی می کنه برش گردونه اگه نیادکه یعنی دوست داره

2805
توبروشهراون مشاوره به مشاوربگوزنگ بزنه بهش بگولازمه ی طلاق گرفتن تون چن جلسه مشاوره اس که اولین جلس ...

شهر اون نمیتونم برم کجا بمونم از کجا معلوم وقتی برم مشاوره باشه و اصلا مشاورهواون شهر خیلی خیلی بده فقط یه دونه داره مشکلاتو بیشتر میکنه .

شهر اون نمیتونم برم کجا بمونم از کجا معلوم وقتی برم مشاوره باشه و اصلا مشاورهواون شهر خیلی خیلی بده ...

پس مجبوری بگی مشاورتلفنی باهاش حرف بزنه ولی کاری به خانواده هاتون نداشته باش بگوفقط درموردخودتون حرف بزنه