2777
2789
نه بابا.چه خبره؟اولا مطمئن باش اون دختر نمیاد زن شوهر تو شه.بالاخره عقل داره خانواده داره.بعدشم من ا ...

تو فامیلشون دخترخاله شوهرم رفته زن یه مرد کارگر کچل شده که یه پسر 9ساله ازقبل داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
دختره که عکسش زدن زیاد زیبا نیس . ولی  شوهر دکتره و پولداز .ولی بداخلاق که اینا ممکنه به زن بع ...

نه اشتباهه وقتی تو هنوز زنشی و اسمش تو شناسنامته هیچی نمیشه خیالت راحت خودتم اصلا بحث طلاق و مهریه و این چیزا رو نکن یه قهر معمولیه بعدش آشتی میکنین میرین سر زندگیتون

نه اشتباهه وقتی تو هنوز زنشی و اسمش تو شناسنامته هیچی نمیشه خیالت راحت خودتم اصلا بحث طلاق و مهریه و ...

پس چراهر 2 نفر دارن به این دختره تبریک میگن

اینا که هیچ وقت به کسی تبریک نمیگفتن 

دقیقا این اتفاق برای من افتاد درحالیکه منو شوهرم عاشق هم بودیم و خانوادش جدامون داشتن میکردن دقیقا جاریم بعد از سالها قهر تا فهمید خواهرشوهرم یکیو وارد زندگی شوهرم داره میکنه و مادرپدر دایم اصرار میکنن و تبلیغات دختره رو اینم رفت و امدشو شروع کرد وقتی هم من برگشتم تا چند وقت دعوا بود که حق نداره با من باشه اشغال میگفت من اجازه نمیدم اوووو اصن یه وضی همه فامیل شوهرم پشت اون دختره بودن با منم مشکلی نداشتنا فقط چون بدجنسن و عاشق به هم زدن زندگی ادما

لطفا درخواست دوستی ندید
چه جوری تو راهکار بده ؟!

شمامیدونی نقطه ضعف های شوهرت چیه ازش استفاده کن

مثلاخوب لباس بپوش بروبیرون خوش بگذرون بعداستوری کن تاحرصی شه بیادشروع کنه حرف زدن توهم بحثوسمت اشتی کردنتون بکش

بایدببینی چی واداربه حرف زدنش می کنه

ردنشو دعاکن کارپیداکنم به دعات نیاز دارم
شمامیدونی نقطه ضعف های شوهرت چیه ازش استفاده کن مثلاخوب لباس بپوش بروبیرون خوش بگذرون بعداستوری کن ...

گوشی واتس اپ دار نداره ، 

به مشاوره بگم بهش زنگ بزنه بگه خونواده ها و دخالت نده ! 

؟

2810