2777
2789
عنوان

ایستگاه تقویت نینی ها و مامانای زمستون 91

| مشاهده متن کامل بحث + 10237 بازدید | 204 پست
سلام آفرین به نعیمه خانم زرنگ وبا سلیقه .من که به زور غذا درست میکنم آخه تا از پیش مهرسا بلند میشم گریه میکنه ,بغلی شده. به هیچ کارم نمیرسم .نعیمه جان علی کوچولو ماشالا فکر کنم آروم باشه نه ؟
CafeMom Tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت هستی جون لطف داری..اره علی ارومه شکر خدا ولی مدام باید جلو چشمش باشم..واسه کار تو اشپزخونه میذارمش تو کریر تو اشپزخونه. البته این سری اخر که کیک درس میکردم از صدای همزن ترسید..قبلنا اینجوری نبودااا
آپلود عکس
نان خامه ای با این دستورمواد لازم برای 20 عدد :

آب یک پیمانه - آرد سفید قنادی یک پیمانه - روغن جامد یک سوم پیمانه - تخم مرغ 4 عدد - کمی نمک - نوک قاشق چای خوری وانیل - و اگر خواستید نان خامه ای کمی پر رنگ تر باشد 2 قاشق غذاخوری شکر .

طرز تهیه :

* فر را روی حرارت 200 درجه یا حرارت بالاتر از آنی که برای پخت کیک ساده تنظیم می کنید ، روشن کنید .
* خوب است کف سینی فر را کمی چرب کنید .
* آرد را الک کرده کنار بگذارید .
* قیف پارچه ای بزرگ برداشته ، ماسوره ی گرد ساده یا کنگره دار را درون آن قرار دهید .

* آب ، روغن ، نمک و شکر ( اگر استفاده می کنید ؛ من خودم شخصاَ نمی ریزم ) را درون قابلمه ریخته ، روی حرارت متوسط بگذارید تا از زیر جوش بزند . نگذارید آب بی خودی بخار شود .
* همین که روغن در آب مذاب شد و آب شروع کرد از زیر حباب زدن ، آرد را یک مرتبه داخل قابلمه ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر گلوله شود و دیگر خمیری به دور قابلمه نچسبد .
* خمیر را داخل کاسه ی بزرگی پهن کنید تا داغی آن گرفته شود . حدود 5 دقیقه صبر کنید .
* تخم مرغ ها را دانه دانه به خمیر افزوده هر کدام را جداگانه کاملاَ به خورد آن بدهید و بدانید که راحت ترین وسیله برای این کار دستتان است ( توصیه ی منو جدی بگیرید ) . با آخرین تخم مرغ وانیل را هم اضافه نمایید .
* خمیر را یک جا داخل قیف ریخته و آنرا با فاصله روی سینی تقسیم کنید . ( این که چه مدلی می زنید به خودتان بستگی دارد . فقط توجه داشته باشید زیاد نازک و درشت نزنید تا پخت نان ها یکسان صورت پذیرد ) .
* سینی را داخل فر بگذارید و بروید دنبال یک کار دیگر و بعد از نیم ساعت برگردید و از دیدن پف نانهایتان یک جیغی بکشید که همه ی اهل خانه بالا بپرند. البته نانها باید 45 دقیقه بپزند . در این مدت اصلاَ در فر را باز نکنید.
: اصلاَ نیازی به پاشیدن آب داخل فر نیست.
قلق نان خامه ای فقط و فقط حرارت بالا و البته رعایت میزان مواد اولیه است .
دستورخانم طوروسیان از تالار هنر آشپزی
2810