2777
2789
آپلود عکس رایگان و دائمی

ما اینجا هستیم تا خوراکی های سالم, مقوی و خوشمزه واسه نی نی هامون درست کنیم آپلود عکس رایگان و دائمی

و همچنین واسه خودمون که شیردهی موفقی داشته باشیم آپلود عکس رایگان و دائمی
صدایم کن صدای تو ترانه ست.نفس های تو در گوشم کلامی عاشقانه ست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارد برنج
برنج روخوب میشوریم و میگذاریم خوب خیس بخوره....بعد چندساعت پهن میکنیم تا خشک بشه...بعد اسیاب میکنیم ..من دوبار اسیاب میکنم،بعد الک کرده میریزیم توی ظرف شیشه ای ، هرچند ساعت هم همش میزنم تا خوب خشک بشه
2805
منم پسرم متولد دی ماهه و الان چهار ماهش تموم شده...البته بچه دوممه ....برای همین یکم در زمینه غذای کودک تجربه دارم...

من اصلا از شکر و نمک برای غذاهای پسر بزرگم استفاده نمیکردم.....و الان با اینکه نزدیک پنج سالشه هیچ تمایلی به شیرینیجات نداره و من از این بابت خیلی خوشحالم

من فرنی رو اینجوری درست میکنم ....یک قاشق غذا خوری ارد برنج رو با یه لیوان شیر مخلوط میکنم و روی حرارت کم تقریبا نیم ساعت میجوشونم...بعضی اوقات برای اینکه طعمش بهتر بشه یکمی گلاب میزنم
سکوتم از رضایت نیست.....دلم اهل شکایت نیست...
پسرمن تو یک ماهه گذشته فقط دویست گرم وزن اضافه کرده و من خیلی نگرانم.....میشه یه راهنمایی بهم کنید چه جوری شیرمو مقویتر کنم؟؟؟؟
سکوتم از رضایت نیست.....دلم اهل شکایت نیست...
مرسی ننه علی خیلی جالب و مفیده واقعا

همتا جون . شیوا جون از شما هم ممنونم
همتا جون معمولا میگن خوردن خامه و ارده و خرما و کرم کنجد خیلی شی رو مقوی میکنه
هدیه جون من اول بستنی زعفرونی گذاشتم شل بشه تو قالب سلفون کشیدم بستنی رو ریختم گذاشتم تو فریزر سفت بشه بعد بستنی ساده شل شد ریختم بازم فریزر. لایه آخر نصف بسته پتی بور خرد کردم با شکلات آب شده و 50گرم کره مخلوط کردم ریختم. خیلی راحته اما ترکیبش خوشمزه بود
2810