2777
2789
عنوان

ایستگاه تقویت نینی ها و مامانای زمستون 91

| مشاهده متن کامل بحث + 10237 بازدید | 204 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسییییی دوس جونام.این کیک مرغه دوسال بیش البته درستیدم اکر بلد نبودید تو وبلاکم. .دی 90.کلیک کنید میاد...برای دوستام دستورشو نوشته بودم...

نعیمه جونننن جقدر خوشکل تزیین کردییییییی افرینننننننن مامان هنرمند
2805
سبید نیکی جون من فرنی درستیدم.اب وارد برنج نبات وشیرخشک رستاااااا نخورد..وعده بعد دوباره فرنی درستیدم به جای شیرخشک یدونه بادوم رو خیسوندم وخلاصه شیرشو کرفتم وریختم تو اون...دوسه قاشق دادم خورد اما امروز از همون دادم نخورد!!!!!به این نتیجه رسیدم که خدا بهمون رحم کنههههههه جقدر غذا دادن و درستیدنش سخته!!!!!!!!
وااای نعیمه جون خیلی پوه باحالی کشیدی
میشه آموزش بدی چجوریاااس؟؟؟؟ خیلی نازه از کیکای بیرون خوشکل تره والا
صدایم کن صدای تو ترانه ست.نفس های تو در گوشم کلامی عاشقانه ست
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=12172&PostID=17470369#17470369

برای بچه هاتون شعر و لالایی بخونید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ممنون دوس جونا....
باران جون عکس پو رو کاغذ روغنی کشیده بعد با شکلات ابکرده دور گیری کردم..خودشو که گرفت به ارومی روی کیک برگردوندم..البته من کمی خرابکاری کردم و پشت پو شکست...ترمیم کردم..داخلشم با ژله کمی سفتر از معمول پر کردم..البته از بغلاش کمی زد بیرون... یه دستور ژله نوشتاری هست با اون خیلی خوشمل میشه...برا دور کیکم رو نایلون ضخیم طرح زدم بعد که خودشو گرفت دور کیک چسبوندم
دستور ژله نوشتاری:

آب سرد 4/1 پیمانه
آبلیمو 4/1 پیمانه
شکر 3/1 پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

شکر و نشاسته را در طرفی مخلوط کنید
آبلیمو را به تدریج به مخلوط اضافه کرده هم بزنید
آب را اضافه کنید
مخلوط را روی حرارت بگذارید و مرتب به هم بزنید تا بجوش آمده و غلیظ شود
از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس دلخواه را اضافه کنید و در یخچال قرار دهید
این ژله را 2-3 هفته در یخچال می توانید نگه داری کنید
دستور اولین غذا برا نی نی ها رو هر کی بلده بذاره دکتر گفت می تونم با لعاب برنج شرو کنم بعد فرنی بعد حریره بادوم
دستور هر کدوم اینا رو بلدین بذارین؟ شما با چی شروع کردین و از هر کدوم چقدر و چند روز به نینی دادین؟
اگه ممکنه به ترتیب بذارید
خدای مهربون ممنونم که زیباترین گل بهشتی رو به من هدیه کردی و من مادر شدم
CafeMom Tickers
دستور اولین غذا برا نی نی ها رو هر کی بلده بذاره دکتر گفت می تونم با لعاب برنج شرو کنم بعد فرنی بعد حریره بادوم
دستور هر کدوم اینا رو بلدین بذارین؟ شما با چی شروع کردین و از هر کدوم چقدر و چند روز به نینی دادین؟
اگه ممکنه به ترتیب بذارید
خدای مهربون ممنونم که زیباترین گل بهشتی رو به من هدیه کردی و من مادر شدم
CafeMom Tickers
خورشت قارچ

آپلود عکس رایگان و دائمی

پیازداغ+قارچ->کمی تفت. +تخم مرغ>حسابی تفت تا گوله گوله بشه->گوجه رنده شده +رب گوجه
آخر سر کمی آب تا دو تا قل بزنه
فقط یه ربع طول کشید
صدایم کن صدای تو ترانه ست.نفس های تو در گوشم کلامی عاشقانه ست
2810