2777
2789
واااای عزیزززززم یه دنیا ممنوووون چقدر دعات به دلم چسبید چه ارامشی گرفتم بخدا.ده ساله چشم انتظارم ای ...

انشاءالله انشاءالله من مشهدم رفتم حرم برات ويژه دعاميكنم چون خودمم انتظار كشيدم و حسرت بچه داشتم كاملا خالتو درك ميكنم

خدارو شكر صدهزار بار
انشاءالله انشاءالله من مشهدم رفتم حرم برات ويژه دعاميكنم چون خودمم انتظار كشيدم و حسرت بچه داشتم كام ...

قربون محبتتتت عزیزم یعنی وقت تنهامیشم مثل الان یه غم بدی توقلبم میشینه ولی بخدا با پیامت دلم اینقدر شادشد .ایشالا امام رضا پشت وپناه بچههات وزندگیت باشه .ایشالا دل من روبا دعای خیرت شادکردی خدایه شادی از ته دل نصیبت کنه.مرررسی از دعاهات😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

من یه هفتس فهمیدم انتقالم ناموفق بوده😔

شما بعد انتقال چند روز استراحت کردین؟

طبعتون سرد بود یا گرم؟

من حس میکنم بخاطر نشاسته نگرفت چون طبعک سرده

تروخدا دعام کنین بعد عید منم مادر اولادای سالم و صالحی بشم.

سلام دوست عزیز.خوب هستید.امیدوارم خوب، سرحال و سلامت باشی. می خواستم نظرتو در مورد این استخرهای بادی بچه ها که یکی از دوستان گذاشته بدونم. اینم لینکشه.ممنون.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4424167/کدوم-قشنگه?postId=138334575

شما از دوقلو داشتن راضی هستی؟ خسته نشدی ؟ منم دوقلو تو راه دارم همه میگن سخته. توروخدا راستشو بگو خیلی سخته؟

لطفا برای سلامتی امام زمان و  و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹    💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜
شما از دوقلو داشتن راضی هستی؟ خسته نشدی ؟ منم دوقلو تو راه دارم همه میگن سخته. توروخدا راستشو بگو خی ...

عزيزم الان چه فرقي ميكنه به حالت كه بدوني سخته يا نه؟ از الان انرژي منفي داري خيلي بده ، همه چيزاي ارزشمند با سختي بدست مياد ، دوقلو هم خيلي سخته ولي خيلي شيرينه منم مثل همه ادما خسته ميشم ولي همينكه ميخندن و باهم بازي ميكنن همه خستگيم درميره، به خوبياش فكركن

خدارو شكر صدهزار بار
عزيزم الان چه فرقي ميكنه به حالت كه بدوني سخته يا نه؟ از الان انرژي منفي داري خيلي بده ، همه چيزاي ا ...

ممنون عزیزم هیچوقت بوده بگی ای کاش یه قل بود؟

لطفا برای سلامتی امام زمان و  و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹    💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜