اوفیلیا مدیر عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 4578 عنوان شمام حس ميكنين خوشگلترين و خوشبو ترين و عسل ترين بچه دنيا رو دارين يا فقط من اينجوري ام؟ | مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 83 پست آخ دوست دارم قورتشون بدم خدارو شكر صدهزار بار 1398/08/02 | 15:11 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 4578 ارههه فک میکنم تکه 😍 الهي كه بزرگ شدنشو ببيني ١٢٠ ساله بشه خدارو شكر صدهزار بار
اوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 4578 همه مادرا این حس رو به بچه هاشون دارن یاد اون داستانی افتادم که بچه سوسکه داشته رو دیوار راه میرفته ... وااااي آرهههه من همون سوسكه ام خيلي هم اونجوري ام خدارو شكر صدهزار بار
اوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 4578 اره من وقتی دخترم فقط بود همین حس داشتم هیج بوسی توی دنیا بالاتر ولذت بخش تر از بوسش نبود وقتی ... خدا حفظشون كنه و انشاءالله همه اين حس رو تجربه كنن خدارو شكر صدهزار بار
پریاعامل عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 246 عزييييزم خدا به همه بده و به كسايي كه داده براشون حفظ كنه انشاالله... الهی آمین زندگی تولدیه خاطره س...انگاری شروع یه نمایشه...کاشکی ازدنیااین خاطره ها...سهم ماتموم خوبی هابشه....
اوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 4578 بله همه همینن ولی باید به خودت تلقین کنی که بچم فقط برای من زیبا و عزیزه یه دوستی دادم دخترش ... خخخخخخ من بابام واسه دخترم اينو ميگهميگه اوه اوه چقد واسه اين پسرا صف بكشن خخخخخ خدارو شكر صدهزار بار
اوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 4578 وای خدا کاش منم مادربشم.خدابچهاتونوحفظ کنه كاش خدا صداي منو بشنوه الان و مرغ آمين رد بشه از اينجا كه از ته دل برات دعاكردم اين حس رو تجربه كني خدارو شكر صدهزار بار
اوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 4578 اره منم سخت باردارشدم هردودفعه.شما دوتا داری؟دخترن یاپسر؟ من دوقلو دارم دختروپسر ٤ماهشون داره تموم ميشه آي وي اف كردم بخدا كلي آمپول زدم كلي سختي كشيدم سه بار توو يك سال بيهوشي داشتم خيلي سختي كشيدمولي خداروهزاربار شكر ميكنم الان خدارو شكر صدهزار بار
اوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 4578 مرسی عزیزم آخه سنمم داره میگذره شما چندسالتونه؟ کجا انجام دادین؟ مگه چندسالته فدات شم؟الهي كه خدا صداي منو بشنوه از ته دل برات دعاميكنممن مشهد انجام دادم عزيزم خدارو شكر صدهزار بار
faraa عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 4702 وای خدا کاش منم مادربشم.خدابچهاتونوحفظ کنه انشالله عزیزم.اگه قابل باشم دعا میکنم برای همه اونایی که در انتظار بچه اند.
نگین۲۰۲۰ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6538 مگه چندسالته فدات شم؟ الهي كه خدا صداي منو بشنوه از ته دل برات دعاميكنم من مشهد انجام دادم عزيزم ۳۴😔من تهرانماگه مشهدی زیارت رفتی برام دعا کن😭🙏 تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
mami_deniz عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 8899 من دوقلو دارم دختروپسر ٤ماهشون داره تموم ميشه آي وي اف كردم بخدا كلي آمپول زدم كلي سختي كشيدم سه بار ... خداروشکر گلم که نتیجه شو دیدی بدون خداخیلی دوست داشته.درپناه خدا باشن بچه هات.خدادبه همه کمک کنه
خوشگله_محله عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 7417 با همه وجودم دعا ميكنم خدا به زوديه زود اين حس رو بهت بده منم حدود يك سال و خورده اي مشكل داشتم آخر ... ممنون عزیز دلم.... خدا برات حفظش کنه اللهم صل علی محمد وآل محمد
اوفیلیا مدیر استارتر عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 4578 ۳۴😔 من تهرانم اگه مشهدی زیارت رفتی برام دعا کن😭🙏 نه سنت زياد نيست كه منم ٣٠ سالمهبابا تو ٣٥ سالكي تازه مردم فكرميكنن ازدواج بكنن يا نهاصلا نااميد نباش ايشالا خدا بهت ميده حتما حرم رفتم يادت ميكنم چشم خدارو شكر صدهزار بار
foroughiiii عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 291 كاش خدا صداي منو بشنوه الان و مرغ آمين رد بشه از اينجا كه از ته دل برات دعاكردم اين حس رو تجربه كني واااای عزیزززززم یه دنیا ممنوووون چقدر دعات به دلم چسبید چه ارامشی گرفتم بخدا.ده ساله چشم انتظارم ایشالا بزودی بیام بهت بگم دعات براورده شده.خدا بچههای گلتو حفظ کنه مهربون 😘😘😘😘😘😘
foroughiiii عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 291 انشالله عزیزم.اگه قابل باشم دعا میکنم برای همه اونایی که در انتظار بچه اند. قربون محبتت عزیزم ایشالااااا ممنون .ایشالا شماهم به همه ارزوهات بنابه مصلحت خدابرسی 😘😘😘