انشاءالله انشاءالله من مشهدم رفتم حرم برات ويژه دعاميكنم چون خودمم انتظار كشيدم و حسرت بچه داشتم كام ...
قربون محبتتتت عزیزم یعنی وقت تنهامیشم مثل الان یه غم بدی توقلبم میشینه ولی بخدا با پیامت دلم اینقدر شادشد .ایشالا امام رضا پشت وپناه بچههات وزندگیت باشه .ایشالا دل من روبا دعای خیرت شادکردی خدایه شادی از ته دل نصیبت کنه.مرررسی از دعاهات😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام دوست عزیز.خوب هستید.امیدوارم خوب، سرحال و سلامت باشی. می خواستم نظرتو در مورد این استخرهای بادی بچه ها که یکی از دوستان گذاشته بدونم. اینم لینکشه.ممنون.
شما از دوقلو داشتن راضی هستی؟ خسته نشدی ؟ منم دوقلو تو راه دارم همه میگن سخته. توروخدا راستشو بگو خی ...
عزيزم الان چه فرقي ميكنه به حالت كه بدوني سخته يا نه؟ از الان انرژي منفي داري خيلي بده ، همه چيزاي ارزشمند با سختي بدست مياد ، دوقلو هم خيلي سخته ولي خيلي شيرينه منم مثل همه ادما خسته ميشم ولي همينكه ميخندن و باهم بازي ميكنن همه خستگيم درميره، به خوبياش فكركن