2777
2789
عنوان

مامانای مهر 95 ***مبارک باشه ***

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 2550 پست
مامان 31 خوبی؟منم خیلی ویار اذیتم میکنه هرچی بخورم بعدش نابودم میکنه دردش همش تهوع.از ساعت 4.5 شدید تر میشه.گاهی صبح ها دارم گاهی ندارم ولی بعد از ظهرا رو همیشه دارم و دهنمم بدمزه و تلخه همش.زیر دلمم کمی درد میکنه گاهی ک میگن واسه بزرگ شدن رحمه.
ارتینا جون ایشالله 3 ماه دیگه باردار شو ناراحت نباش قسمت نبوده شاید اگه بدنیا میومد یه بچه معلول یا مریض میشد خدایی نکرده.خلاصه بگو راضیم به رضای خدا اونوقت ببین خدا بهترینارو برات میخواد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان 31 جون ببخشید جواب پیامتو ندادم. اونموقع نتم قطع شد. نمیدونم. منم دلم به این خوشه که وقتی حالت تهوع ام هر روز هست یعنی بتا هم رشد داره. چون اکثر جاها خوندم اونایی که دور از جون نی نی شون رشدش متوقف شده همه علایمشون قطع شده. توکل بر خدا. ایشالله هر چی خیره همون بشه. من که یه هفته شکمم قشنگ بزرگ شده. نی نیمون خپلیه فکر کنم که از الان شکم درآوردیم.
صبح به خیر مامان مهری ها..... منم دیشب حالم خیلی بد بود نیمه شب با تهوع بیدار شدم و تا صبح به حالت نشسته خوابیدم..
سلامتی عشق “مادر” که هزار بار دلشو میشکونی ولی وقتی بعد از مدتی صداش میکنی مامان میگه جانم مامان …. !!!
یبوست . نفخ خیلی اذیتم می کنه هی چی هم می خورم بی فایده است.امروز می خوام برم دکتر ببینم می شه دارو بده
سلامتی عشق “مادر” که هزار بار دلشو میشکونی ولی وقتی بعد از مدتی صداش میکنی مامان میگه جانم مامان …. !!!
سلام دوستان من هم مامان مهری هستم هفته هفتم هستم به شدت ویار دارم همش بیمارستانم از بس اب بدنم کم میشه برام دعا کنی راستی من همش لکه بینی دارم کلی هم وزن کم کردم
برای عضویت در گروه ما @ttbabytt متنوع ترین شو روم سیسمونی و لباس کودک تلفن ٠٩١٢٧٩٧١٦٠٨ آیدی من جهت سفارش @ttbabytt_57 پست و پیک برای همه جا امکان پذیر هست حضوری همه روزه میتوانید تشریف بیاورید
من نه هفته و دو روزمه ، دقیقا دو روزه تکرر ادرار پیدا کردم ، حالت تهوم از هفته ٨ شروع شد، خیلی شدید نیست ولی دائم هست، من از قبل اشتهام خیلی بیشتر شده از هیچ غذاییم بدم نمیاد اصلا من یه کیلو چاق شدم البته فک کنم به خاطر اینه که ببخشید ٣ روز یه بارم دفع دارم
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده ... "صادقانه زندگی کنید "