2777
2789
عنوان

مامانای مهر 95 ***مبارک باشه ***

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 2550 پست
مامان 31 عزیزم اصلا تهوع های شما ربطی به خوب یا بد بودن بچه نداره هورمنه تو بدنه شما باعث این حالات میشه ابشالله نی نی شما هم سلامته اصلا استرس نداشته باش من قبلا شنیدم هر چه مادر بیشتر ویار داشته باشه بچه باهوش تره لبته درستیشو نمیدونم ولی در مورد دختر خودم که اینحوریه من واقعا حالم بد بود و مرتب غش میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانای گل بین شما کسی هست دلدرد داشته باشه من خییلی دلدرد پری دارم دارم اذیت میشم دیشب مجبور شدم استامینوفن بخورم دکترم میگه طبیعیه مشکلی نیست منم مامان مهری هستم آخرین پری 14 دی 34 سال بچه دوم خوشحالم تو جمعتون هستم
امروز رفتم سونو و.دکتر زنان.جنین هنوز در 5 هفته مونده.رشدش متوقف شده....باید طبق آخرین پری الان 7 هفته و 3 روزش باشه.. سونو تشخیص برسی سقط فراموش شده داد...صدای قلبم هم نشنید.ناامید کامل... گفت هفته دیگه سونو بده اگه قلب بود که بود نبود روند سقط انجام میشه... خدایا اینم از عاقبت من...من دیگه مامان نی نی مهر نیستم... خداحافظ
2810