2777
2789
تخمک گویا مشکلی نداره اسپرم مشکل شرعی داره.من فک میکنم. تخمک چون زن ب زن باشه مشکل نداره ولی اسپرم ن ...

وا یعنی چی زن به زن . تخمک اون خانم با اسپرم میخواد ترکیب بشه هاوو جنین به وجود اومده فرزند اون خانم و آقاس . حالا اگه اهدا کننده متاهل باشه حکم شرعی اون بچه خب زنا زاده میشه 😕😕 . نباید خانم متاهل باشه . البته واسه بعضیا مهم نیست ظاهرا شرع و اینا 

و خدایی که به شدت کافیست ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اتفاقا همچين موردي ميشناسم دوتا پسرداره يه شوهر معتاد يه زن خيلي فقيره اطراف وحاشيه تهران ، هرروز ...

میگم الان خونه ما کار میکنه

بچه سال شوهرکرده

میگفت اون موقع نمیدونستم میتونم خونه مردم کار کنم خونمو میفروختم

اینم یکی یادش داده بوده

هم کم سواده هم بچس

هم به قول شما حاشیه تهران تو شهرای اطرافه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
خانمایی که ای وی اف کردن عمق رحم رو برا همه ای وی افی ها اندازه میزنن یا بستگی به شرایط خاصی داره؟؟؟

برا همه اندازه می زنن، باید خودتون موقع سونو از دکتر بپرسی تا بهتون بگه

چون موقع انتقال دکتر می پرسه

و به اندازه عمق رحم انتقال میده

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
برا همه اندازه می زنن، باید خودتون موقع سونو از دکتر بپرسی تا بهتون بگه چون موقع انتقال دکتر می پرس ...

تو بیهوشی عمق رحمو میگیرن ؟؟ اخه شنیدم خیلی درد داره راسته؟

ما آبادانیا   
برو پیش پلیس بگو ندارم کاری برام بکنین دیگه از فروش تخمک که بهترهد

اینا غارت نکنن کمک کردنشون پیش کش

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
میگم الان خونه ما کار میکنه بچه سال شوهرکرده میگفت اون موقع نمیدونستم میتونم خونه مردم کار کنم خون ...

ميگم كه

اين خانم استارتر هم به جاي صدمه به خودش وبه قول خودش دوتا بچه داره ، بايد سلامتيشو حفظ كنه و بچه هاشم مشكل دار نشن بعدا تنها بمونن راههاي بهتري هست، عوض تشويق كردن و اخ نميدوني فقر چيه وفلان راههاي بهتري يادشون بديم 

تو بیهوشی عمق رحمو میگیرن ؟؟ اخه شنیدم خیلی درد داره راسته؟

نه تو بیهوشی نیس

کمی درد داره

به نظرم بیشترین درد تو تخمک کشی

جای بدی نی نی سایت جای تحقیر هم نوع به قران گریم گرفت حالم خراب شد از حرفای یه عده

واقعا اگر نی نی سایت نمونه کوچیکی از فرهنگ جامعمون باشه باید تاسف خورد بحال این کشور.... و البته دلیل اینهمه مشکل در جامعه رو میشه متوجه شد

🌷
وااااای خدا میترسممم چقد... یعنی بعدش که بهوش میای دلدرد و اینا؟

عزیزم نترس همه که دل درد ندارد

چن سال ازدواج کردی؟

من پانگچر شدم یه هفته درد داشتم نمی تونستم راست وایسم همش خمیده راه می رفتم