2777
2789
واقعا اگر نی نی سایت نمونه کوچیکی از فرهنگ جامعمون باشه باید تاسف خورد بحال این کشور.... و البته دلی ...

حق با شماس😔

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
عزیزم نترس همه که دل درد ندارد چن سال ازدواج کردی؟ من پانگچر شدم یه هفته درد داشتم نمی تونستم راست ...

من نزدیک 5 ساله ولی یکساله که بطور جدی اقدامم ولی مورفو همسرم پایینه گفتن یکی دوبار ای یو ای بعدش نشد ای وی اف ولی با مورفو یک درصد ای یو ای عقلانیه؟؟

ما آبادانیا   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ميگم كه اين خانم استارتر هم به جاي صدمه به خودش وبه قول خودش دوتا بچه داره ، بايد سلامتيشو حفظ كنه ...

بله اینکار گفتم خیلی عوارض داره و تشویقی در کار نیست اصلا

مخالفم صد در صد

ولی با تمسخر مخالفم ضمنا

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

استارتر بهترینهارو برات آرزو دارم

خدارو قسم میدم به عدالتش مشکل شوهرتون حل بشه دوباره خونتون پر بشه از گرمای محبتتون

خواهرم تخمک اهدایی خیلی سخته مراحلش حیف بدنت، آنقدر آمپول و قرص هورمونی میدن که نگو....

من انجام دادم چون ده سال منتظرم بچه دار شم ولی نتیجه نگرفتم فقط درد و نرنجش برام موند

اگه بتونین یه کاری پیدا کنین اون بهتر

مراقب خودتون باشین🌹🌹🌹

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
بله اینکار گفتم خیلی عوارض داره و تشویقی در کار نیست اصلا مخالفم صد در صد ولی با تمسخر مخالفم ضمنا

ايشون يه چيزي نوشت رفت سكوت كرد تازه هم عضو شده خودش بايد در مقابل تمسخرا بياد از خودش دفاع كنه، كه نيومده

من نزدیک 5 ساله ولی یکساله که بطور جدی اقدامم ولی مورفو همسرم پایینه گفتن یکی دوبار ای یو ای بعدش نش ...

نه ای یو ای نکن

من یه بار آی یو آی کردم اصلا مزخرفه 

دکترم گفت دوباره ای یو ای قبول نکردم

گفتم مستقیم میرم آی وی اف

انشالله سال دیگه نی نیت بغلت باشه گلم😚

استارتر بهترینهارو برات آرزو دارم خدارو قسم میدم به عدالتش مشکل شوهرتون حل بشه دوباره خونتون پر بشه ...

اخی عزیزم چقد تو مهربونی الان خوندم که نتیجه نگرفتی انشالله ب حق فاطمه زهرا خدا خودش کمکمون میکنه

ما آبادانیا   

چقدر بد جواب این خانم را دادید

چه چقدر هم غلط دارید اطلاع میدید

حکم شرعی هم که دادید

شما که از زندگیش خبر ندارید برا خودشه میخواد بفروشه 

هر چند به نظرم جای درستی هم مطرح نکردن برن مراکز ناباروری بهتر راهنمایی میکنن

تخمک کشی خودش دردی نداره چون بیهوش هستی بعد که بهوش میای دلدرد داره که کاملا قابل تحمله

انتقال هم اصلا و ابدا درد نداره خانومایی که این راه رو در پیش دارن نگران نشن

من نزدیک 5 ساله ولی یکساله که بطور جدی اقدامم ولی مورفو همسرم پایینه گفتن یکی دوبار ای یو ای بعدش نش ...

یکبار به نظرم امتحام کن ای یو ای که اصلا کار خاصی نیس امتحانش ضرر نداره

توکل به خدا

ان شااله وارد سیکل ای وی اف نمیشی

مرسی عزیزم همچنین..شما کی ای وی اف کردی باردار شدی بسلامتی؟

فدات، نه گلم باردار نشدم از بس استرس میدم به خودم بعد انتقال انگاری تو شکمم دارن رخت می شورن دست خودم نیس.

دوبار انتقال دادن نگرفت ولی خیلی از دوستانی که می اومدن مرکز می دیدم با همین روش مامان شدن خیلی امید می گرفتم

الانم جنین فریز شده دارم ، هنوز تصمیم نگرفتیم کی بریم برا انتقال.

دوبار طبیعی باردار شدم چون اصلا به فکر بچه نبودم کاملا بیخیال بودم، اصلا باور نمی کردم حامله شدم چون دکترا می گفتن طبیعی باردار نمی شی(حرکت اسپرم شوهرم صفر) ولی معجزه خدا بود، اما من لیاقت نداشتم هر دو بارم سقط شد

دوست گلم بهتر یه مدت بیخیال باشی شاید برا شمام استرس باعث میشه حامله نشی، انشأالله سال دیگه نی نی گلت بغلت باشه😍😍 

اخی عزیزم چقد تو مهربونی الان خوندم که نتیجه نگرفتی انشالله ب حق فاطمه زهرا خدا خودش کمکمون میکنه

قربونت عزیز دلم 😘😘😘

انشالله

فدات، نه گلم باردار نشدم از بس استرس میدم به خودم بعد انتقال انگاری تو شکمم دارن رخت می شورن دست خود ...

عزیزممم چقد خوب حرف میزنی من که خودم پلی کیستیک و بزور دارو پریود میشممم ولی همیشه دارو و آمپول که میزنم خداروشکر فولیکولام خوب رشد میکنن و اوضاعم درست میشه ولی همسرم مورفوش صفر بود آزمایش پروسس که داد مورفو یک شده بود و خداروشکر dfiبالا نبود دکتر برا 3ماه بهش زینک و ویتامین ایی داد ولی واقعا از پروسه ای وی اف خیلی میترسمممم... عزیزمم از ته دل برات دعا میکنم 2تا از این اسکیموها که داری بچسبن به دلت الهی آمین   

ما آبادانیا   
یکبار به نظرم امتحام کن ای یو ای که اصلا کار خاصی نیس امتحانش ضرر نداره توکل به خدا ان شااله وارد ...

آره دفه اول که شانسش خیلی کمه ولی تا 2 بار امتحان میکنم خیلیا دفه اول نگرفته ولی دفعات بعدی شانسش بیشتره خدا رو چه دیدی تو برگه آزمایش همسرمم جنین شناس نوشته بود تا 2 مرتبه ای یو ای

ما آبادانیا   
عزیزممم چقد خوب حرف میزنی من که خودم پلی کیستیک و بزور دارو پریود میشممم ولی همیشه دارو و آمپول که م ...

قربونت مهربونم

اصلا نترس از آی وی اف ترس نداره عزیزم

ولی برات دعا می کنم به مرحله آی وی اف نرسین

انشالله با داروهایی که دکتر بهتون داد مامان شی

گرمیجات زیاد بخورین و به بچه هم فک نکنین اینجوری موفق میشین به امید خدا