2777
2789
عنوان

عکس خودمو شوهرمو میزارم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 73 پست

بهتر بود استارتر عکسارو میگرفت نهایت ۱۰ تا ۱۵ تا از بهترین هاشو خودش انتخاب میکرد بعدعکسای انتخابی رو تو تاپیک جداگانه میزاشت و قفل میکرد تا بچها لایک کنن 

اینجوری میشد یک مسابقه عادلانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسابقه اصلا عادلانه نیست فکر نکنم خیلی از کاربرا حوصله داشته باشن ۲۳ صفحه رو بازدید کنن اونایی ک صفح ...

ن دیگ یکی صفحه 6-یا7 300 و اندی لایک داره.بستکی ب این داره ک تاپیک بزنن و بگن و عکسو ببینین خوشتون اومد لایک کنین😅😆

بهتر بود استارتر عکسارو میگرفت نهایت ۱۰ تا ۱۵ تا از بهترین هاشو خودش انتخاب میکرد بعدعکسای انتخابی ر ...

اوهوم حق با شماست😍😍

هههههه نزدیک ۲۰ نفر ازم پرسیدن .۱۵ سالمه یه ساله عروسی کردم و کاربر جدید هم هستم 

😱😱 قد و وزنتو میگی گلم؟؟ شوهرت چند سالشه؟؟ زندگی چرخوندن سخت نیس؟

قدم ۱۷۹.وزنم ۵۸ .سن ۱۵ .زندگی سخته ولی نه اونقدری که تو فکر میکنی .تو چند سالته مجردی 

ماشالله درشتی پ😁 من نوزدم تموم میشه چند وقت دیگ حدودا دوساله عقدم و عید عروسیمه

فداتبشم😂😂😂😍😍لایک کن امضامو مرسی😂😍😍

قربونت برم باشه عزیزم الان لایک میکنم

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
ماشالله درشتی پ😁 من نوزدم تموم میشه چند وقت دیگ حدودا دوساله عقدم و عید عروسیمه

هههههه اسم کاربریت هم که عروس کوچولوئه من چی بگم پس جنین عروس یا نی نی عروس 😂😂😂 انشالله خوشبخت بشی سن همسر تو چقدره ؟.درشت هستم ولی خدایی خوش اندامم

پیشنهاد دوستی ممنوع
هههههه اسم کاربریت هم که عروس کوچولوئه من چی بگم پس جنین عروس یا نی نی عروس 😂😂😂 انشالله خوشبخت بش ...

😍😍خوش اندام کیییی بودی تووووو...

من شوهرم 23😁😁😁