2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم نه عشقم جراتشوندارم این روزادلم خیلی تنگ ازنظرروحی داغونم چندروزدارونمیخورم ارامشم بهم ریخته ...

من دیگه از بس اشک ریختم تو این ۳ سال دیگه بخدا چشمام سو نداره ، مهرا هر ماه یکی دو روز جلو میزدی  و درد پریودی داشتی الان نداری پس خبریه انشالله

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
من دیگه از بس اشک ریختم تو این ۳ سال دیگه بخدا چشمام سو نداره ، مهرا هر ماه یکی دو روز جلو میزدی &nb ...

نکن باخودت اینجوری بخدابچه هات بات قهرمیکننا بچه ببینه مامانش گریه میکنه ناراحت میشه یه داستانی وبت میگم بدونی نه اصلادنبالش نرفتم ماه پیش شدم خیلی بهم ریختم نزدیک بودسکته کنم این ماه بیخیال شدم

بزاریدیه داستانی وبراتون بگم من به کسیکه وسایل بچموسفارش دادم بعدفهمیدبهم گفت منم شش ماهه دخترموازدست دادم خیلی گریه میکردم بی تاب بودم یروزخواب دیدم یه امامزادم بچم بغل یه خانم‌ چادری بهش گفتم بچموبده مال من گفت نه تاگریه کنی بهت نمیدم گفت حالموخوب کردم گریه دیگه نکردم بعدشش ماه باردارشدم دخترم اومد

نکن باخودت اینجوری بخدابچه هات بات قهرمیکننا بچه ببینه مامانش گریه میکنه ناراحت میشه یه داستانی وبت ...

مهرا علائم چی داری امام حسین انشالله دست خالی برت نگردونده 

درکت میکنم منم فقط با گریه آروم میشم😔

سلام عزیزم خوبی ؟ بخدا از بس اشک ریختم و التماس خدا کردم خسته شدم من هنوز اقدام نیستم ولی خیلی دلم گزفته خیلی گفتم خدایا من شدم حرف دهن مردم یجوری دهنشون ببند معجزه ات نشون منم بده دیگه چهارمی رو بدون دردسر بهم بده مثل اون ۳ تا نکن