2777
2789
عزیزم فتحه وکسرشوتواینترنت سرچ کنم میاد؟خدابرات حفظش کنه

آره 

بزنی هست

من صرع دارم سالی دوبار رو با وجود خوردن دارو تشنج می کنم 

تابلو این حدیث رو گرفتم گذاشتم تو حال همش جلو چشممه میخونم

الان د و سال با وجود کلی استرس و بیخوابی و...تشنج نکردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزانم منم هشت ماهگی ازدست دادم خیلی سخته تنهایی تحمل این غم بمیرم براتون خدابهمون صبربده

چراعزیزم؟؟؟خداصبرشوبهت بده

واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات لطف کنیدممنون همتون😘
عزیزم توچی بارداری؟

نه من سز شدم تا عید باید صبر کنم. بعدش سنگ کیسه صفرا دارم به احتمال زیاد میرم عمل. کاش روزا زود بگذره چشم باز کنم ببینم باردارم دلم خیلی گرفته😢

خدایا شکرت🖤
الان بارداری؟ یادته منم بچمو از دست دادم. خیلی خسته واقعا. هر روز غم تو دلم بزرگ میشه 

چندهفته ازدست دادی گلم؟سنگ صفرات اذیتت میکنه.منم سنگ صفراداشتم یسال منومیکشت وزنده میکردتارفتم عمل کردم 

الهی بمیرم من این تاپیک وزدم درددل کنیم همواروم کنیم باهم باشیم چندوقته عزیزم؟

منم سال ۹۴ هشت ماهگی برو تو تاپیک اونایی که ماه اخر بچه هاشون را از دست دادن من اونزمان تنها جایی که ارومم میکرد اونجا بود اتفاقا ابان هم بود😭😭😭

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
منم سال ۹۴ هشت ماهگی برو تو تاپیک اونایی که ماه اخر بچه هاشون را از دست دادن من اونزمان تنها جایی که ...

اخی الهی بمیرم مثل من چندوقت بعدش باردارشدی؟من اخه افسردگی گرفتم

چندهفته ازدست دادی گلم؟سنگ صفرات اذیتت میکنه.منم سنگ صفراداشتم یسال منومیکشت وزنده میکردتارفتم عمل ک ...

سی و پنج هفته و چهار روز. آره خیلی اذیت میشم هم کلستاز گرفتم  بارداری باید عمل بشم

خدایا شکرت🖤
سی و پنج هفته و چهار روز. آره خیلی اذیت میشم هم کلستاز گرفتم  بارداری باید عمل بشم

عزیزم به چه دلیل ازدست دادی بچتو؟بارداری اولت،بود؟

2810