2777
2789
منم سه ماهگی سقط کردم  خیلی روزای بدی بود هنوزم دلم نمیاد از خودم دورش کنم نمیتونم از لحاظ روان ...

اخی عزیزم خیلی سخته من بابندبندوجودم‌ میفهمت منم افسردگی شدیدگرفتم خودتوبسپاربخدا چله یس ودعای توسل بگیرحالت بهترمیشه 

وا خوب سینه درد نداشته باشی  همیشه علایم بارداری یکی نیس  چند روز اقدام داشتی چه روزایی؟

میگن اولین علامتش سینه درد چون واسه تعیین جنسیت میرم روز ۱۳سیکلم دوبار رابطه داشتم تخمکمم ۱۲ازادشده بودچون خونه خواهرم رفتیم ۱۴نشد ولی یبارم ۱۵رابطه داشتم هرچی خدابخادناامیدی وجودموگرفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الیادلم میخواست هرچی ازدهنم درمیومدبش بگم اروم شم مراعاتشوکردم

نمیدونم چرا اون کار رو کرد 

حالا کار تو چه درست یا غلط گذشته بود رفته بود دیگه 

دوباره شروعش کرد 

به دل نگیر عزیزم بخاطر بچه های دیگه بیا 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
میگن اولین علامتش سینه درد چون واسه تعیین جنسیت میرم روز ۱۳سیکلم دوبار رابطه داشتم تخمکمم ۱۲ازادشده ...

مهرا ببین عزیزم وقتی تخمک توی بدن آزاد میشه فقط ۲۴ ساعت زنده اس 

و خود رسیدن اسپرم به تخمک هم زمان میبره مثلا ممکنه دوازده ساعت طول بکشه اسپرم ها سفر طولانی در پیش دارن تا به تخمک برسن و توی مسیرشون خیلی هاشون تلف میشن 

بنظرم قبل آزاد شدن تخمک اقدام کن چون اسپرم مخصوصا اسپرم دختر توی بدن چهار پنج روز میتونه زنده بمونه ولی تخمک فقط ۲۴ ساعت 

از  یک هفته قبل تخمک گذاریت شروع به اقدام کن تا یکی دو روز به تخمک گذاریت 

این طوری شانست بیشتره 

فکر میکنم تو دیگه وقتی اقدام میکنی تخمک ات از بین رفته و شانست کمتر هست 

مهرا ببین عزیزم وقتی تخمک توی بدن آزاد میشه فقط ۲۴ ساعت زنده اس  و خود رسیدن اسپرم به تخمک هم ...

نه دکترم گفت دوروززندس دقیقا۲۴ساعت بعداقدام داشتم چون همون روزگفت پسر

مهرا ببین عزیزم وقتی تخمک توی بدن آزاد میشه فقط ۲۴ ساعت زنده اس  و خود رسیدن اسپرم به تخمک هم ...

اهان بعدپریودمم اقدام داشتم یادم رفت بگم فردای پاکیم هم داشتم

نمیدونم چرا اون کار رو کرد  حالا کار تو چه درست یا غلط گذشته بود رفته بود دیگه  دوباره ش ...

نه عزیزم بمن گفت دروغ گو همون جابه امام حسین واگذارش کردم حالاببین کی پیش پاشومیخوره

نه عزیزم بمن گفت دروغ گو همون جابه امام حسین واگذارش کردم حالاببین کی پیش پاشومیخوره

عزیزم من همون دقیقه ازت دفاع کردم و حرفام زدم بهش ، اشکال نداره تو بگذر هزاران نفر تو اون تاپیکه هست تو به عشق ماها بیا و ایشالا بزودی با حاملگیت به ما روحیه بدی 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عزیزم من همون دقیقه ازت دفاع کردم و حرفام زدم بهش ، اشکال نداره تو بگذر هزاران نفر تو اون تاپیکه هست ...

ممنونم لطف کردی دلم خیلی گرفت ازش همینجاازحالتون باخبرم  درعوض کنایه نمیشنوم

عزیزم من همون دقیقه ازت دفاع کردم و حرفام زدم بهش ، اشکال نداره تو بگذر هزاران نفر تو اون تاپیکه هست ...

اتفاقاچندروزپیش بامامانم بیرون بودیم اومدیم خونه خودم همسایمون دم درتوکوچه مارودیدمن یجوری برخوردکردمذانگارندیدمش اومدم توفوری به مامانم سلام کرد مامانمم خیلی ازش ناراحت سراون اتفاق البته چون اون بامن بارداربودبیشترازش فرارمیکنم چون نمیتونم ببینم انوقت مسیج داده مامانت محل من نکرد منم جوابشوندندادم خودم دردم کمه هی بایدازهمه بکشم

مهرا جون بیا تاپیک 

به خاطر یکی دو نفر که نباید ترک کنی گروه رو 

مصی خودش هم زیاد نمیاد 

نمیدونم چرا بعد مدتها دوباره اون قضیه رو پیش کشید شاید هم منظوری نداشته 

بعضی ها توی دلشون چیزی نیس ولی زبونشون تند و تیزه 

2810