2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمیرم برات اره میدونم خیلی سخته بازم خیلی قوی بودی تحمل کردی من خیلی ضعیفم من پیرشدم چون تحملم کمه ا ...

نه قوی نیستم اگه بودم دیگه تکرار نمیشد ولی با حال بعدم هی اضاف کردم خیلی خستم برام دعا کنید دلم معجزه میخاد 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اره عشقم انشا...سال دیگه این موقع دخترنازت توبغلت باشه

انشاالله. اره منم چهار ماه خیلی اذبت شدم. واسه بقیه در حده حرفه که هیچی نمیشه دوباره میاری. اما اون بچه معصوم از وجودم بود که دارم میسوزم

خدایا شکرت🖤
نه قوی نیستم اگه بودم دیگه تکرار نمیشد ولی با حال بعدم هی اضاف کردم خیلی خستم برام دعا کنید دلم معجز ...

قوی هستی هی اینوبگومن سرنمازهمتونودعامیکنم خیالت راحت نذرامام حسین کردم تونترس اقدام کن بچت ونذرعلی اصغرکردم ۶۷۷وخودمم نذرحضرت رقیه که دلامون اروم بگیره نترس اقدام کن بخدادلم برات روشن

انشاالله. اره منم چهار ماه خیلی اذبت شدم. واسه بقیه در حده حرفه که هیچی نمیشه دوباره میاری. اما اون ...

اره یه تکه ازوجودمون بود منکه میگم انگارقلبموازتوسینه دراوردن بردن

قوی هستی هی اینوبگومن سرنمازهمتونودعامیکنم خیالت راحت نذرامام حسین کردم تونترس اقدام کن بچت ونذرعلی ...

این ماه میرم دیگه دکتر چکاب کلی بدم ببینم چه وضعیتی هستم یا حضرت علی اصغر کمک کن واسطه شد به خدا دلم شادشه من خیلی ناامیدم احساس میکنم ارزوی مادری کردنم به گور میبرم

نه قوی نیستم اگه بودم دیگه تکرار نمیشد ولی با حال بعدم هی اضاف کردم خیلی خستم برام دعا کنید دلم معجز ...

امروز در حد مرگ گریه کرده بودم. شوهرم اومد خونه دید گفت اونقد بچه میاری اذیتت میکنن شلوغ میکنن به این روزات میخندی. توهم صبر کن خدا بزرگه از ته دلم ایمان دارم معجزه میکنه واسه ماها

خدایا شکرت🖤
این ماه میرم دیگه دکتر چکاب کلی بدم ببینم چه وضعیتی هستم یا حضرت علی اصغر کمک کن واسطه شد به خدا دلم ...

نگواینجوری این حرفاچیه مگه چندسالته اینجورمیگی؟انشا...

امروز در حد مرگ گریه کرده بودم. شوهرم اومد خونه دید گفت اونقد بچه میاری اذیتت میکنن شلوغ میکنن به ای ...

اونا هم بیان مگه یادم میره دارم جون میدم ۳ ساله انقدر ریختم تو خودم شده غمباد درد کدومش بکشم الهی بمیرم برا فرشته هامون برا بچه هام دلم میخاد با یکی حرف بزنم کسی ندارم به مامانم بگم غصه میخوره به شوهرم بگم به کی بگم کاش میگذشت این روزا کاش

اونا هم بیان مگه یادم میره دارم جون میدم ۳ ساله انقدر ریختم تو خودم شده غمباد درد کدومش بکشم الهی بم ...

بیااینجابگومن دل وگوش همه حرفات وزدم این تاپیکم زدم فقط واسه درددلامون توخودت اصلانریز