2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 90

8520 بازدید | 85 پست
سلاممممم....من تازه فهمیدم که مامان شدم...نی نیم باید اسفند دنیا بیاد...حالا شایدم بهمنی شد....مامانای اسفند بیاین با هم آشنا شیم
من 28 سالمه حدود 4 ساله ازدواج کردم ...اولین بار اقدامم بود این ماه....و نمیدونم چجوری از خدای بزرگ تشکر کنم
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه ابی عزیزم سلام.تبریکککککککککککککککککککککککککک خانمی.من 22 سالمه.سه سال ونیمه ازدواج کردم.منم 8ماه بود که منتظر هدیه ی خداوند بودم.امیدوارم در دوران بارداری و پس از اون دوستای خوبی برای هم باشیم.مثل اینکه فعلا من وشما فقط مامان اسفندی هستیم.
به همتون تبریککککک میگمممم....من دیگه میرم...دوستان اگه موقع خاصی معمولا میاین تو سایت لطفا بگین....من معمولا حدود ده شب میاموووویکم زیاد بشیم کلوپ میزنیم
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
سلام مامانای خوب اسفندی
پس چی شد بیایین این تاپیک رو شلوغ کنیم دیگه
من از صبح امروز فقط با ف ی ل ت ر شکن می تونم بیام نی نی سایت نمی دونم چرا اینطوری شده؟
فروشگاه اینترنتی پی پانی ارائه بهترین مدل های شومیز
من معمولا 10 یا 10:30 شب به بعد میام حتما...اما صبحا هم گاهی میامممم
هنوز کلی از مامانای اسفندی نفهمیدن مامانن.....امیدوارم خیلیا این ماه مامان بشن و بیان اینجا
2810