2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 90

8527 بازدید | 85 پست
سلاممممم....من تازه فهمیدم که مامان شدم...نی نیم باید اسفند دنیا بیاد...حالا شایدم بهمنی شد....مامانای اسفند بیاین با هم آشنا شیم
من 28 سالمه حدود 4 ساله ازدواج کردم ...اولین بار اقدامم بود این ماه....و نمیدونم چجوری از خدای بزرگ تشکر کنم
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همیشه ابی عزیزم سلام.تبریکککککککککککککککککککککککککک خانمی.من 22 سالمه.سه سال ونیمه ازدواج کردم.منم 8ماه بود که منتظر هدیه ی خداوند بودم.امیدوارم در دوران بارداری و پس از اون دوستای خوبی برای هم باشیم.مثل اینکه فعلا من وشما فقط مامان اسفندی هستیم.
به همتون تبریککککک میگمممم....من دیگه میرم...دوستان اگه موقع خاصی معمولا میاین تو سایت لطفا بگین....من معمولا حدود ده شب میاموووویکم زیاد بشیم کلوپ میزنیم
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
من معمولا 10 یا 10:30 شب به بعد میام حتما...اما صبحا هم گاهی میامممم
هنوز کلی از مامانای اسفندی نفهمیدن مامانن.....امیدوارم خیلیا این ماه مامان بشن و بیان اینجا