2777
2789
عنوان

آمینو سنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 23 پست
ممنون عزیزم جواب آمینو رو گرفتین؟شما چرا آمینو دادین

منم ریسکم خیلی بالا بود ان تی و ان بی عالی بود ازمایش خون که دادم ریسک تریرومی 18 بالا بود 1 ب 13 23 روز طول کشید جواب آمینو بیاد کلا عذاب کشیدم ولی شکردخدا سالم بود.

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوزن بلند هست که اول رو تخت دراز میکشی همون قسمت زیر شکم رو در میاری دکتر سونوگرافی میکنه موقعیت ...

ببخشید من قراره آمينو بشم شما هفته چند انجام دادین آمينو رو، آخه دکتر برای دوهفته دیگ برای من وقت گذاشته همش میترسم دیر بشه

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓
خیلیا انجام دادن و جای نگرانی نداره حتماانجام بده انشالله که خیره چند هفته تیغه بینی دیده نشد؟

باسلام خدمت همه ،من در سونو ntتیغه بینی مشاهده نشد و ازمایش هم ریسک ترزیمی 18 رو بالا زد دکتر گفت باید آمینو بشی .فقط کارم شده بود گریه تا اینکه رفتم پیش خانم دکتر طباطبایی دکتر یزد که واقعا کار ش عالیه آمینو دادم نمونه رو دادم آزمایشگاه دکتر حسنی بعد از یه روز جواب آزمایش رو بصورت شفاهی دادن خداروشکر خوب بود .nt 2 بود و ریسکم یک به 48.اصلا نگران نباشید خدا بزرگه .