2777
2789
عنوان

آمینو سنتز

385 بازدید | 23 پست

خانمها کسی بوده دوران بارداری آمینو سنتز انجام داده باشه و مشکلی پیش نیومده باشه براش؟

دکتر بدلیل دیده نشدن تیغه بینی منو هفته دیگه میفرسته برای آمینو و من خیلی نگرانم که خدای ناکرده بعدش به علت کم شدن آب اطراف جنین سقت بشه

خدا جون من به بزرگیت و مهربونیت و اینکه هواموداشتی بارها و بارها پی بردم،،همینطور که با اون همه سختی و غیر ممکن ها من و عشقمو بهم رسوندی بعد چند سال،الان میدونم همین روزا ثمره عشقمون رو بهمون میدی،،من به بخشندگیت شک ندارم

خیلیا انجام دادن و جای نگرانی نداره حتماانجام بده انشالله که خیره چند هفته تیغه بینی دیده نشد؟

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من آمینو دادم و اب دوروجنین کم شده بود دوهفته بعدش استراحت مطلق بودم و هندونه و آبد30 لیوان میخوردم تا 2 هفته و درحد خیلی زیاد مایعات مصرف کردم از 4 ب 8 ک نرماله اومد مایع دور جنین.

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
من انجام دادم تو هفته 16 بعدش فقط استراحت کن 

الان بچتون دنیا اومده؟چجوری انجام میدن؟ میشه توضیح بدی؟باید لباسامونو عوض کنیم یا مثل سونو گرافی؟

خدا جون من به بزرگیت و مهربونیت و اینکه هواموداشتی بارها و بارها پی بردم،،همینطور که با اون همه سختی و غیر ممکن ها من و عشقمو بهم رسوندی بعد چند سال،الان میدونم همین روزا ثمره عشقمون رو بهمون میدی،،من به بخشندگیت شک ندارم
عزیزم من آمینو دادم و اب دوروجنین کم شده بود دوهفته بعدش استراحت مطلق بودم و هندونه و آبد30 لیوان می ...

بعدش دیگه مشکلی پیش نمیاد چون کیسه آب سوراخ شده؟خودش بعد ترمیم میشه؟

خیلیا انجام دادن و جای نگرانی نداره حتماانجام بده انشالله که خیره چند هفته تیغه بینی دیده نشد؟

هفته پانزدهم

الان بچتون دنیا اومده؟چجوری انجام میدن؟ میشه توضیح بدی؟باید لباسامونو عوض کنیم یا مثل سونو گرافی؟

یه سوزن بلند هست که اول رو تخت دراز میکشی همون قسمت زیر شکم رو در میاری دکتر سونوگرافی میکنه موقعیت جنین رو میبینه.بعد با بتادین ضد عفونی میکنه شکمت رو بعد سوزن رو فرو میکنه تو شکم و با سرنگ آب رو میکشه بعد تموم میشه درد نداره خیلی کم اندازه آمپول زدن.من بعد از انجام آمینو سنتز و اومدن جوابش متوجه شدم بچم مشکل داره و مجبور شدم که سقط کنم

بعدش دیگه مشکلی پیش نمیاد چون کیسه آب سوراخ شده؟خودش بعد ترمیم میشه؟

احتمالش کمه مشکلی پیش بیاد اب بخوری ترمیم میشه.برامنم دعا کن که سالم بغل بگیرمش.

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
یه سوزن بلند هست که اول رو تخت دراز میکشی همون قسمت زیر شکم رو در میاری دکتر سونوگرافی میکنه موقعیت ...

ببخشید عزیزم مشکل جنینتون چی بود.میشه ریسکتون هم بگید؟

ان تی بالا بود و ریسک هم 1به 102بود.به دلت بد راه نده ان شاءالله که بچت سالم و سلامت میاد بغلت

فدات عزیزم.ان شاالله شما هم یه بچه سالم قسمتتون شه گلم .ممنون از دعای قشنگت