2777
2789
به به چه روز خوبیه! آخه 11 اردیبهشت روز تولدم هست

من به مامانم و هم به مامان همسری پول میدم .

اوایل برای مادرشوهرم کادو می خریدم ولی همش حرف و حدیث بود توش و چند سالی هست که خودم رو خلاص کردم و پول میدم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که تو عمرم ار شوهرم یه شورت هم هدیه نگرفتم و همیشه برای کل ایل و تبارش عیدی و تولد و روز زن و سالگرد ازدواجشون هدیه میخرم...

الانم که مطمدنم هیچی برام نمیخره...

من ولی مجبورم برای مامانش بخرم...
نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
من که تو عمرم ار شوهرم یه شورت هم هدیه نگرفتم و همیشه برای کل ایل و تبارش عیدی و تولد و روز زن و سالگرد ازدواجشون هدیه میخرم...

الانم که مطمدنم هیچی برام نمیخره...

من ولی مجبورم برای مامانش بخرم...
نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
وای من بیچاره رو بگو این ماه انقدر مناسبت داریم که دارم دیووووونه میشم.سالگرد عقد و ازدواجمون، تولد برادرشوشو،تولد پسر خواهر شوشو،روز مادر و روز معلم .حالا بگید من چکار کنم؟
شوور عزیزم اگه اومدی نی نی سایت سرک بکشی بدون خیلی عاشقتم.!!!!
باورتون میشه من هردفعه واسه مامان روز مادر یا هروز دیگه ای کادو خریدم کلللللللی غر میزنه که چرا خریدی؟چرا ولخرجی میکنی؟من راضی نیستم سلامتیتونو میخوام ال و بل و جیم بل ذوقمو میخشکونه اصلا یکبار نشد غر نزنه ازون بدتر مادرشوهرمم همینطوره الهی فداش شم واقعا از ته دلش میگه من راضی نیستم شماها پولتونو خرج کنین ولی خدایی تا به حال هرچی براش گرفتم درجا مهمونی بعدی مثلا میپوشتش و یا استفادش میکنه من بیشتر سعی میکنم برایذمادر شوهرم اونجیزی که نداره یا لازم داره بخرم چون مطمینم استفادش میکنه بهم لذت میده پارسال براش یه بلوز دامن و یه روفرشی و یه اتکلن خریده بودم خدایی هنوزم میبینم استفادشون میکنه اتکلنه همش تو کیفش بود،ولی امسال به مامانم میخوام پول بدم چون چیزی ندیدم که مثلا نداشته باشه پولشو میدم خودش هرکاری خواست بهاهاش بکنه برای مادرشوهرمم میخوام یه کیف مجلسی شیک و یه اتکلن بخرم
خداجونم دوست دارم فقط همین...
خدایی مادر شوهرم خیلی به دردم خورده میخوام یه چیز خوب واسش بخرم خیلی ماهه بخدا. واسه مامانم هم احتمالا پول یا یه صندل شیک که بهم گفته بود میخواد میخرم
پسرم گل پسرم ای همه احساسم ...ای تمام عشقم....می تپد قلب من با تبسمهایت...
مادر شوهر من الان نشسته داره یه لیست بلند بالا از چیزایی که لازم داره(وسایل خونه) مینویسه،هروقت بچه هاش ازش پرسیدن چی لازم داری برای روز مادر برات بگیریم،بعد از تعارفات الکی لیستُ رو کنه شوشو بیچاره من با برادر شوشو بیچاره تر مجبورن همه شو تهیه کنن،البته شوشو جان از خجالت منو مامانمم در میاد.