2777
2789
عنوان

مامان دوقلوهای 3سال به بالا بیان

2936 بازدید | 39 پست
من دوقلوهام 8 ماهه هستن تا 3 سالگی راحتتر میشم؟الان هر روز خونه مامانمم یا مامانم اینجاست
خدایا به خاطر وجود سید حسین در کنارم ازت ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدی جون خودت دوقلوهای 8 ماه داری بعد نوشتی دوقلوهای بالای سه سال بیان .

ما دوقلوهای زیر یکسال و اندکی بالای یکسال داریم . اینجا جمع هستیم دوست داشتی بیا .

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=274737&PageNumber=213&msg=ok
پسرعمه ام دوقلو5ساله داره میگه تا3سال پوستت کنده است بعدش راحت ترمیشی چون پوست کلفت شدی وچیزی بهت اثرنمیکنه
دخترام الان تقریبایکساله اند دغدغه نوزادی ندارن امابایدکنارشون بود چون مومیکشندوگازمیگیرند
خدایامتشکرم ودوست دارم
عمده سختیش تا 1 ساله... بعدش هم سخته ولی قابل تحمل تره وقتی راه میفتن دیگه کمتر آویزون ما میشن و گاهی با هم بازی میکنن. البته شاید هم ما پوست کلفت میشیم. نمیدونم والا. پسرای من الان 2 سالشون شده. نگهداریشون راحت تر شده اما شیطونی های خطرناک میکنن و باید مراقب بود. جدیدا هم زیاد با هم دعواشون میشه.

عزیزم هر سال راحت تر میشی من الان دو قلو هام 2 ساله نیمه اند بازم سخته ولی هر چی بزرگتر میشن خوابشون و غذاشون بهتر میشه و وابستگیشون کمتر
یک سالگی راه میوفتن راحت تر میشی
دو سالگی حرف میزنن و حرفتو میفهمن راحت تر میشی
3 سالگی عاقل تر میشن راحت تر میشی
ولی بازم بچه اند و باید هر روز غذا درست کنی خونتو بهم میریزن و دعوا میکنن ولی بعد 3 سال زیاد حالت دو قلو نداره زیر 1 سال خیییییلی سخته
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

خواهرای من دوقلوی 3سال ونیمه دخترداره ماشالا اینقدرشیطونن که خواهرم نیمه روانی شده باهاشون امروزصبح یکیشون یه دونه نخودکرده تودماغش اومده به خواهرم میگه ماپان نخودرفته تومماغم خواهربیچارم ازترس وبخاطراینکه درنمیومد کلی خودشوزده
سلام و خسته نباشید به مامان های که خدا لذت داشتن دو فرزند همزمانو بهشون داده من هم مامان یکی از اون مامانام بچه هام پسرو 6 ساله هستن - 6 سال با سختی هاشو و خوشی هاش گذشت - من شاغلم و همیشه خسته بودم تازه تو شهری که کسی رو ندارم و خانوادم و خانواده همسرم تهران هستن تا 3 سالگی بچه هام پیش پرستار بودن از اون موقه تا حالا هم تو مهد هستن امسال کلاس اول می رن - بچه ها بیایید خدا رو به خاطر داشتن این موهبت الهی شکر و از او تشکر بیشتری کنیم چو ن مطمئنا اون به ما توجه بیشتری داشته
سلام و خسته نباشید به مامان های که خدا لذت داشتن دو فرزند همزمانو بهشون داده من هم مامان یکی از اون مامانام بچه هام پسرو 6 ساله هستن - 6 سال با سختی هاشو و خوشی هاش گذشت - من شاغلم و همیشه خسته بودم تازه تو شهری که کسی رو ندارم و خانوادم و خانواده همسرم تهران هستن تا 3 سالگی بچه هام پیش پرستار بودن از اون موقه تا حالا هم تو مهد هستن امسال کلاس اول می رن - بچه ها بیایید خدا رو به خاطر داشتن این موهبت الهی شکر و از او تشکر بیشتری کنیم چو ن مطمئنا اون به ما توجه بیشتری داشته
دخترای دوقلوی منم الان سه و نیم سالشونه و من دقیقا نظر دوست عزیزم مامان جوجوها رو دارم الان دوران سختیته باید صبور باشی

وقولوا للناس حسنا =و با مردم به نیکی سخن بگویید..سوره بقره آیه 83
دخترای دوقلوی منم الان سه و نیم سالشونه و من دقیقا نظر دوست عزیزم مامان جوجوها رو دارم الان دوران سختیته باید صبور باشی

وقولوا للناس حسنا =و با مردم به نیکی سخن بگویید..سوره بقره آیه 83
طراحی...چاپ ...اجرا بیا ببین قیمت مناسب

http://temtavaloood.blogfa.com/
طراحی..چاپ..اجرا...تم تولد ..سیسمونی..وتقویم

طراحی قالب وبلاگ نی نی های ناز

ساخت کلیپ تولد با عکس نی نی ***

ایمیل:tem_tavalood@yahoo.com
تخفیف ویژه آپلود , آپلود عکس , آپلود سنتر , آپلود فایل , آپلود دائمی,آپلود موزیکآپلود , آپلود عکس , آپلود سنتر , آپلود فایل , آپلود دائمی,آپلود موزیکآپلود , آپلود عکس , آپلود سنتر , آپلود فایل , آپلود دائمی,آپلود موزیکآپلود , آپلود عکس , آپلود سنتر , آپلود فایل , آپلود دائمی,آپلود موزیک
دوقلوهای من 2 سال و10 ماهشونه وپسر هستن واقعا روزای سختی رو گذروندم ومیگذرونم اینقدر با هم دعوا میکنن که مستاصل میمونم چی کار کنم نوبتی 3-4 روز یکبار میرن خونه مامانم وقتی برمیگردن برای 10 دقیقه با هم خوبن دوباره دعواااااااا اصلا نمیدونم جدا کردنشون از هم درسته یا نه؟؟؟
2810