بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عمده سختیش تا 1 ساله... بعدش هم سخته ولی قابل تحمل تره وقتی راه میفتن دیگه کمتر آویزون ما میشن و گاهی با هم بازی میکنن. البته شاید هم ما پوست کلفت میشیم. نمیدونم والا. پسرای من الان 2 سالشون شده. نگهداریشون راحت تر شده اما شیطونی های خطرناک میکنن و باید مراقب بود. جدیدا هم زیاد با هم دعواشون میشه.
عزیزم هر سال راحت تر میشی من الان دو قلو هام 2 ساله نیمه اند بازم سخته ولی هر چی بزرگتر میشن خوابشون و غذاشون بهتر میشه و وابستگیشون کمتر یک سالگی راه میوفتن راحت تر میشی دو سالگی حرف میزنن و حرفتو میفهمن راحت تر میشی 3 سالگی عاقل تر میشن راحت تر میشی ولی بازم بچه اند و باید هر روز غذا درست کنی خونتو بهم میریزن و دعوا میکنن ولی بعد 3 سال زیاد حالت دو قلو نداره زیر 1 سال خیییییلی سخته
سلام و خسته نباشید به مامان های که خدا لذت داشتن دو فرزند همزمانو بهشون داده من هم مامان یکی از اون مامانام بچه هام پسرو 6 ساله هستن - 6 سال با سختی هاشو و خوشی هاش گذشت - من شاغلم و همیشه خسته بودم تازه تو شهری که کسی رو ندارم و خانوادم و خانواده همسرم تهران هستن تا 3 سالگی بچه هام پیش پرستار بودن از اون موقه تا حالا هم تو مهد هستن امسال کلاس اول می رن - بچه ها بیایید خدا رو به خاطر داشتن این موهبت الهی شکر و از او تشکر بیشتری کنیم چو ن مطمئنا اون به ما توجه بیشتری داشته
سلام و خسته نباشید به مامان های که خدا لذت داشتن دو فرزند همزمانو بهشون داده من هم مامان یکی از اون مامانام بچه هام پسرو 6 ساله هستن - 6 سال با سختی هاشو و خوشی هاش گذشت - من شاغلم و همیشه خسته بودم تازه تو شهری که کسی رو ندارم و خانوادم و خانواده همسرم تهران هستن تا 3 سالگی بچه هام پیش پرستار بودن از اون موقه تا حالا هم تو مهد هستن امسال کلاس اول می رن - بچه ها بیایید خدا رو به خاطر داشتن این موهبت الهی شکر و از او تشکر بیشتری کنیم چو ن مطمئنا اون به ما توجه بیشتری داشته
دوقلوهای من 2 سال و10 ماهشونه وپسر هستن واقعا روزای سختی رو گذروندم ومیگذرونم اینقدر با هم دعوا میکنن که مستاصل میمونم چی کار کنم نوبتی 3-4 روز یکبار میرن خونه مامانم وقتی برمیگردن برای 10 دقیقه با هم خوبن دوباره دعواااااااا اصلا نمیدونم جدا کردنشون از هم درسته یا نه؟؟؟