2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا انقدر با خودت درگیری؟ یه جا میگی طلاق بگیرم یه جا میگی ببخشم

خب تو که میدونستی قبلا نامزد داشته و باهاش ازدواج کردی و حتی دلیل جداییشونم میدونستی، دیگه این اداهات چیه؟

حالا با هرکی ازدواج کنی هییییچ کس تو زندگیش نبوده ؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چرا انقدر با خودت درگیری؟ یه جا میگی طلاق بگیرم یه جا میگی ببخشمخب تو که میدونستی قبلا نامزد داشته و ...

اره همه اینارو میدونستم مشکلی با اینا نداشتم فقط الان مشکلم اینکه چرا وسط نصیحت من از اون گفت

بیخیال شو بنظرم دیگه انقدری هم که تو شلوغش میکنی بد نگفته

اون گفته انتخاب تو برای نجابتت بوده وگرنه قبلیه الان بود.... حرفش درست نبوده ولی این قهر طولانی باعث میشه شوهرت فکرکنه انتخاب دومشم اشتباه بوده و مثل قبلیست

وقتی حرفمون رو گوش نمیدی چی بگیم الان؟اولین بار که تاپیک زدی گفتیم اصلا هیچ‌چیزی نگفته بدبخت بعد دو روزه قهر کردی حالا دنبال راهکاری ببخشی؟اصلا نباید ناراحت میشدی اون باید ببخشه 

اره همه اینارو میدونستم مشکلی با اینا نداشتم فقط الان مشکلم اینکه چرا وسط نصیحت من از اون گفت

اشاره کرده به دلیل جداییش

داره میگه این موضوع انقدر برای من مهمه که بخاطرش جدا شدم

و توهم میدونستی همچین چیزی رو

پس شوهرت و درخواستش انتخاب خودته پس باهاش کنار بیا

ببین من ب شخصه آدم با حجابی نیستم و قطعا یکی که حجاب براش مهمه انتخابم نخاهد بود

نمیشه هم اعتقاد نداشته باشی هم دلت شوهر معتقد بخاد

یکیش ...

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چیکار کرده؟ تایپیک قبلی منو بخون

خوندم بابا

کاری نکرده بنده خداموهات نذار بیرون خوب عزیز دلم وقتی خانوادگی معتقد هستید

بخدا من بی حجاب بودن کامل

الان ۳ساله محجبه ام ولی با مانتو ولی حجاب کاملا

انقدر خوبه انقدر دوست دارم این ظاهرم روواقعا موثره

واقعا احترام و جایگاه ادم در جامعه با حجاب متفاوته با یه بی حجاب

چون من ازونا بودم که توی خیابون میفتاد روسریم تازه الان نه سه سال پیش که کلا بحث مسایل سیاسی نبود ابدا کشور اروم اروم بود

تازه چجور مذهبیی هستی که موهاتو بیرون میندازی؟؟؟ 

حق صدرصد با شوهرته، اون باید ناراحت میشد نه تو 

خودتم کاری کردی که قبلیه رو یادش بیاد

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

تو تاپیک قبلم بخون بگو من چه کنمازش جدا میخوابم از ۴شنبهحرفم نمیزنمولی دلسرد شدم

والا همه جا گفتن حرف نزن ولی جا خوابتو عوض نکن تو برعکسشو انجام دادی

باهاش قهر کن کلامی و لی جا خواب نه

سردی میاره هم واسه تو هم اون

اروم آروم بود و نبودت براش فرقی نمیکنه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

2810