2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون مخصوصا پسراشون از هیچی نمی ترسن

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دو سالگی  البته براش مهم نیست با ما بخوابه یا نه  مثلا کنارش شب هستم خوابش برو میام ب ...

یکی از دلیلاش همینه 

بچه تا قبل ۳ سالگی درکی از ترس نداره برای همین مشاور ها و ما روانشناسا میگیم جای خواب رو قبل سه سالگی جدا کنید تا بچه درکی از ترس نداره برای همین راحت جدا میخوابه و نمیترسه از تاریکی و شب و ممکن پسر شما چون از همون اول بدون درک از ترس از شما جدا شده و جدا خوابیده الان هم ترسی نداره که ازتون جدا باشه شما کم کم براش بگو ن با دعوا با مثال عاقبت خطرناک چیزی که باید بترسه ودور بشه رو براش بگو چی میشه

به حز مدرسه چه کلاسهایی می‌برید ؟؟  

موسیقی چرتکه 

سر چرتکه از معلمش بارها پرسیدم گفته بچه اصلا بیش فعال نیست کامل میشینه بچه بیش فعال اصلا نمیشینه یک ساعت اونم واسه ریاضی

دنیا اونقدرها جدی نیست   
یکی از دلیلاش همینه  بچه تا قبل ۳ سالگی درکی از ترس نداره برای همین مشاور ها و ما روانشناسا می ...

سر همین جریان فوتبال دوستش خیلی ترسوندمش  که باید مواظب باشه خدایی نکرده بچه مردم اتفاقی میفته انقدر که حتی گفتم ممکنه بندازن  زندان 

اصلا انگار نه انگار. صبح پاشد  با خیال راحت رفت

دنیا اونقدرها جدی نیست   
مشاورمدرسه پسرم و که من ولش کردم  به من میگه تو چقدر سخت گیری  بچه نرماله  من پسرم ...

میدونی من کلا روشم اینه که منتظر نمیمونم مشکل خاصی پیش بیاد ، یه مشاور خیلی معتمد دارم که دو سه ماه یه بار پسرم رو میبرم پیشش با هم حرف بزنن از همونجا خط کلی رو بهم میده که تو مسیر درستی هستیم یا بهتره تغییراتی داشته باشیم خوبیش هم اینه که دیگه کاملا با اخلاق پسرم و سبک زندگی خانواده ما آشناست روحیات من و شوهرمم کامل میسناسه و راه حلهای کاربردی میده فکر کنم شما هم یه همچین کاری بکنی بد نباشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
موسیقی چرتکه  سر چرتکه از معلمش بارها پرسیدم گفته بچه اصلا بیش فعال نیست کامل پیشینه بچه بیش ف ...

گفتی پیانو 

اگه تهرانی میشه بگی کجا میبری 

من دنبال یه آموزشگاه خوب میگردم 

میدونی من کلا روشم اینه که منتظر نمیمونم مشکل خاصی پیش بیاد ، یه مشاور خیلی معتمد دارم که دو سه ماه ...

اره واقعا الان که میگی میبینم به مشاور احتیاج دارم شدید 

انگار راه درست و نمی دونم باید یکی درست راهنمایی کنه 

بهتره یه مشاور درست پیدا کنم

دنیا اونقدرها جدی نیست   
نه دروغ نگفته واقعا فکر کرده مشق نداره  اون ساعتی که معلم تکلیف و گفته این تو نماز خونه بوده د ...

عزیزم ببخشید فکرکردم دروغ گفته.معذرت میخوام گلم اشتباه شد🙏🙏🙏

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
2810